Automation Engineer

Samen met je collega’s is het jouw taak als Automation Engineer om het hoogtechnologische machinepark draaiende te houden. Je bent verantwoordelijk voor de controle, efficiënte prestaties en het onderhoud van industriële apparatuur of systemen. Bovendien zal je ook je communicatie skills moeten aanspreken om samen met verschillende diensten complexere problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren.

Automation Engineer

What we ask

De ideale kandidaat heeft een master diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt honger om bij te benen in de nieuwe technologieën. Machinesturingen en computersystemen zijn je ding. Je bent een teamplayer, gedreven en neemt initiatief. Je kan doelgericht werken. Je zal niet steeds taakgericht aangestuurd worden. Je weet taken zelfstandig te beheren en af te werken. Je bent analytisch sterk. Je kan goed communiceren met verschillende stakeholders. Talenkennis: Nederlands + Engels (ook technisch).

What we offer

Je komt terecht in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur, dus best of both worlds. Naast een uitdagend takenpakket bieden we jou een FrieslandCampina contract aan met een competitief loon, fijne attenties en uitgebreide extralegale voordelen. De automatisatie wereld evolueert snel. We willen jou als Automation Engineer ook mee helpen evolueren door in te zetten op opleiding en begeleiding. Spreekt een job met doorgroeimogelijkheden in een filevrije omgeving jou aan? Wacht niet langer en solliciteer!  

Vacancy description

Voor onze productie plant FrieslandCampina België NV te Aalter zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur. FrieslandCampina Aalter maakt onderdeel van de Business Group Food & Beverage en produceert en verpakt producten zoals Cécémel, Campina, Nutroma, Fristi en Joyvalle.  Samen met je collega’s is het jouw taak als Automation Engineer om het hoogtechnologische machinepark draaiende te houden. Je bent verantwoordelijk voor de controle, efficiënte prestaties en het onderhoud van industriële apparatuur of systemen. Dankzij het ontwikkelen van een goed design van de operationele technologie (OT) ontsluiten we operatieve data. Bovendien zal je ook je communicatie skills moeten aanspreken om samen met verschillende diensten complexere problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren.   Dt behoort tot jouw verantwoordelijkheden:   Je bent verantwoordelijk voor het beheer, het preventieve en curratieve onderhoud en de optimalisatie van de soft- en hardware. Je voert kleinere aanpassingen en onderhoudswerkzaamheden op zowel de lokale als overkoepelende systemen. Je assisteert bij  de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus. Je ziet toe op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen door het bewaken van de OT architectuur (ISA 95 levels 1-2-3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules). Je bereidt modificaties voor en zet opdrachten uit bij externe software specialisten. Je houdt de back-ups van alle systemen up-to-date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren. Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg automatisatie.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Je komt terecht in een aangenaam team vol experts. 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 53598 | Automation Engineer, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.