Revisiemonteur

Jij als Revisie - Monteur

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande revisies en uitwisselingen van apparatuur en incidenteles storing werkzaamheden in onze fabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende werktuigbouwkundige werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen

Revisiemonteur

我们的需求

MBO Eerste Monteur Mechatronica niveau 3 of soortgelijk

· Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te behalen

· Minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;

· Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;

· Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen;

· Flexibel als het gaat om werken buiten kantoortijd in geval van storing of calamiteit;

· Goed in staat te werken binnen een collegiaal en hecht team;

· Goede beheersing van de Nederlandse taal;

我们可提供

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

空缺职位描述

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande revisies en uitwisselingen van apparatuur en incidenteles storing werkzaamheden in onze fabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende werktuigbouwkundige werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen.

在 FrieslandCampina,我们珍视每一个人独一无二的天性,也相信不同个体在一起可以产生巨大的能量。我们拥抱差异,打造无偏见 (性别、宗教、种族、性取向、年龄、残疾或国籍)的工作环境。释放天性,共赢为世界提供更好的营养。如果这也是你的初心,加入我们。

Team details:

De revisie groep is werkzaam in de Centrale werkplaats.

Deze groep bestaat uit een 6-tal specialisten en een werkvoorbereider die jouw alle ondersteuning bieden die je nodig hebt om van jouw een volwaardig revisie monteur te maken.

现在申请

联系方式

Michael van Duivenbode

1  / 
JOB-ID: 53222 | Revisiemonteur, Netherlands
Basic information

申请这个职位

请在这里填写您的详细信息

* 处为必填内容

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

您是否确认要退出申请?

通过点击按钮结束申请,或分享空缺职位信息。