Operations Expert Verpakking 3 Ploegen

Ken jij je machines van binnen en van buiten en zorg jij ervoor dat ze te allen tijde goed draaien? Voor ons kleinverpakkingscentrum in Wolvega zoeken we naar een operations expert die als specialist op het gebied van onze verpakkingslijnen dient. De fabriek draait niet zonder jou!

Operations Expert Verpakking 3 Ploegen

Ce ne dorim

· Spreekt goed Nederlands en Engels;

· Mbo-werk- en denkniveau op het gebied van bijv. mechatronica of werktuigbouwkunde;

· Beschikbaar in drieploegendienst (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00, 22:00 tot 06:00);

· Ruime ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, verpakking is een pre;

· Ervaring als allround operator.

 

Ce oferim

· Deze functie in ingeschaald in CAO KPH schaal D (€ 3.157,06 tot € 3.466,39 per maand o.b.v. 36 uur, incl. 20% gemiddelde ploegentoeslag), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;

· Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;

· We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden;

· Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;

· Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!

· Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;

· We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.

 

Descrierea postului vacant

Je bent een expert in je eigen vakgebied waarbij je veel technologische kennis bezit van onze verpakkingslijnen. Hiermee ben je in staat op een gestructureerde manier problemen te analyseren en snel op te lossen. Daarvoor kun je soms de belangrijke driehoek vormen tussen Lijnoperator, monteur om gezamenlijk een probleem te verhelpen.

 

Bij complexere (ver)storingen aan de lijn zul je worden ingezet om de oorzaak achter een afwijking te achterhalen en deze (al dan niet in samenwerking met monteur of leverancier) op te lossen. Je signaleert vroegtijdig potentiële afwijkingen die de continuïteit van onze processen dreigen te verstoren en neemt hier adequaat actie op.

 

Je beschikt over specialistisch vakkennis over de technologie aan onze verpakkingslijnen, zoals MULTIVAC, Weber, en Viewtech. Je bent bereid om je hier steeds verder in te specialiseren door middel van trainingen en het zelf verder verdiepen in de materie. Je hebt een oog voor eventuele verbeteringen aan de lijn en draagt proactief bij aan continuous improvement (CI) projecten.

 

La FrieslandCampina credem într-un mediu de lucru în care fiecare angajat își poate manifesta personalitatea în mod autentic și se simte împuternicit să își descătușeze întregul potențial. Acceptăm diferențele și suntem deschisi către aplicanți, indiferent de sex, religie, rasă, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate sau naționalitate. Dacă cine suntem noi ți se potrivește, te încurajăm să aplici, chiar dacă simți că s-ar putea să nu îndeplinești toate cerințele rolului.

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

Je bent vast benieuwd naar waar je straks komt te werken. Daar vertellen we je graag meer over: In het kleinverpakkingscentrum van FrieslandCampina in Wolvega wordt jaarlijks meer dan 60.000 ton kaas verwerkt. Dat doen we met meer dan 300 collega's. De blokken kaas die hier binnen komen, worden gesneden in plakjes, geraspt, en versneden in snackformaat. Je vindt de producten die in Wolvega worden gemaakt in de schappen bij je eigen supermarkt en over de hele wereld.

Aplica acum
1  / 
JOB-ID: 53345 | Operations Expert Verpakking 3 Ploegen, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant