Logistics Specialist

KVPC Wolvega is één van de twee kaasverpakkingslocaties van FrieslandCampina in Nederland. Vanuit deze locatie worden plakken, snacks en geraspte kaas verpakt en geëxporteerd over de hele wereld. De fabriek draait 24/5 in een drieploegendienst.

 

Voor onze kaasverpakkingslocatie in Wolvega zijn we op zoek naar een assistent manager logistiek in dagdienst. In deze positie is het jouw uitdaging om samen met de manager logistiek de logistieke afdeling verder te optimaliseren. Als assistent manager logistiek maak jij de vertaalslag van het afdelingsjaarplan van logistiek van het kaasverpakkingscentrum in Wolvega naar de praktijk. Jij zorgt er samen met de manager logistiek voor dat de doelstellingen worden behaald, door het analyseren, uitdenken, opzetten en uitvoeren van verbeterinitiatieven die de afdeling veiliger, efficiënter en klantgerichter maken.

Logistics Specialist

Was wir erwarten

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in een logistieke, technische of bedrijfskundige richting;
  • Potentieel om door te groeien naar een zwaardere managementfunctie in de operatie
  • Kennis van en ervaring met continu verbeteren en verandermanagement
  • Kennis van en ervaring op het gebied van management/leidinggeven in een technische operationele omgeving is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaat- en kwaliteitsgericht
  • Probleem analyserend vermogen, in staat om de voortgang te bewaken
  • Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces

Was wir bieten

  • Unieke cultuur aangezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld
  • We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsuitkering van 4%, marktconform pensioen, vakantiegeld, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken, bonus)
  • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelen en jouw eigen professionele carriere uit te stippelen
  • Interne doorgroei wordt sterk gestimuleerd vanuit FrieslandCampina
  • Een informele en vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s
  • We geven je vertrouwen en autonomie om lang termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld
  • FrieslandCampina heeft een ‘fietsplan’

Stellenbeschreibung

Als assistent logistiek manager werk je in dagdienst en ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de logistieke afdeling. Dit houdt in dat je scherp bent op problemen binnen het proces, meedenkt in oplossingen als er zich problemen voordoen en dat je continu bijdraagt aan de verbetering van de logistiek stroom. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van teamleiders, (allround) operators, planners en monteurs. Je bent de spil tussen alle afdelingen en weet verbindingen te leggen tussen de verschillende disciplines binnen de fabriek.

 

Je draagt mede zorg voor een cultuur in de organisatie, waarbij veiligheid en continu verbeteren centraal staan. In deze functie word je uitgedaagd met zowel lange als korte termijn vraagstukken. Omdat logistiek aan het begin en het einde van de keten binnen KVPC Wolvega een belangrijke speler is, vraagt dit ketengericht denken.

 

Er lopen verschillende projecten ter verbetering van het huidige proces. Als assistent logistiek manager kun je worden ingezet als werkstroombegeleider om het verbeterproces voor één van deze werkstromen tot een succes te brengen met jouw verbeterteam.

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.

Je bent vast benieuwd waar je komt te werken. Daar vertellen wij je graag meer over: In het kleinverpakkingscentrum van FrieslandCampina wordt jaarlijks meer dan 50 kiloton kaas verwerkt. Dat doen we met meer dan 400 collega’s. De blokken kaas die hier binnenkomen, worden gesneden in plakjes, geraspt, en versneden in snackformaat.  Je vindt de producten die we in Wolvega verpakken in de schappen bij je eigen supermarkt en over de hele wereld. Ben je nieuwsgierig geworden naar de fabriek waar jij misschien komt te werken? Klik dan op de link voor een sfeerimpressie: Sfeerimpressie Wolvega

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 53472 | Logistics Specialist, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.