Allround Operator Packaging

Voor de kaasfabriek in Marum zijn wij op zoek naar een allround operator voor het Pakhuis. Het gaat over het kaasproductiebedrijf van FrieslandCampina in het Groningse Marum. De ‘Coöperatieve Zuivelfabriek Zuidelijk Westerkwartier’, zoals de oude gevel van het pand vermeldt, werd in 1918 gebouwd. In de loop van de jaren heeft de vestiging van FrieslandCampina in Marum zich hoofdzakelijk toegelegd op de productie van Edammer kaas. Deze Marumse Edammer kaas is uitgegroeid tot de nummer één Edammer in de markt en bekend over de hele wereld.

 

Per jaar worden er in Marum ruim 23 miljoen stuks geproduceerd. Daarmee is het bedrijf wat het aantal kazen betreft binnen FrieslandCampina de grootste. 

Als operator in het kaaspakhuis ben jij dus mede verantwoordelijk voor deze producten en vervul je een belangrijke rol in de fabriek. Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van onze pakhuis groep? Wij gaan graag het gesprek met je aan!
 

Allround Operator Packaging

Was wir erwarten

Om in aanmerking te komen voor de procedure van deze vacature verwachten wij het volgende zeker terug te zien op jouw cv:


–      MBO werk- en denkniveau

–      Opleiding gerelateerd aan levensmiddelen technologie minimaal MBO niveau 3

–      Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie

–      Kennis van kwaliteitssystemen en –standaarden

–      Beheersing van Office pakket

–      Beheersing van de Engelse taal

–      Daarnaast ben jij nauwkeurig, stressbestendig, gestructureerd en zien wij graag een teamspeler die zijn passie in gaat zetten om te werken met complexe installaties.
 

Was wir bieten

  • Deze functie is ingeschaald in Zuivel CAO (€ 2790,22 tot € 3561,37 o.b.v. 36 uur) je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding; 
  • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;   
  • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals een werkweek van 36 uur, vakantiegeld 8%, marktconform pensioen, 4% eindejaarsuitkering; 
  • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;     
  • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!   
  • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;   
  • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld;   
  • FrieslandCampina heeft een ‘fietsplan’. 

Stellenbeschreibung

Als allround operator van het pakhuis heb jij een belangrijke rol in de fabriek. Jij bent een onderdeel van de ploeg en mede verantwoordelijk voor de ploegprestatie in het algemeen en de veiligheid van jou en je collega’s. Het doel van de functie is het verrichten van bedienings- en controlewerkzaamheden m.b.t. de aanvoer, opslag, behandeling en afvoer van kaas met behulp van geautomatiseerde opslaginstallatie in de kaasopslagruimte: fabrieksopslag en/of de veredelingsopslag.

 

Binnen deze functie houdt jij je dagelijks bezig met het verrichten van diverse bedienings- en controlewerkzaamheden, denk hierbij aan het bedienen, instellen en controleren van weeginstallaties en heftrucks en het oplossen van kleine technische storingen. Het uitvoeren van 1e lijns onderhoud gaat jou dus goed af: afwijkingen, storingen en reparaties worden allemaal bijgehouden in het systeem. Wij verwachten dat jij hier netjes mee om kunt gaan en meekijkt naar verbetermogelijkheden. We vragen jou deel te nemen aan het continue verbeteringsproces. Denk hierbij aan het deelnemen aan verbeterteams om de prestaties binnen de fabriek te vergroten, het bepalen en verbeteren van de beste werkwijzen binnen de afdeling en het uitvoeren van controle en inspectierondes.

 

Daarnaast ben je zoal bezig met het signaleren en rapporteren van kwaliteitsafwijkingen van de kaas en/of de condities die van invloed zijn op de kaaskwaliteit aan de bedrijfsleiding. Hierbij is het belangrijk dat jij zorgvuldig te werk gaat. Veiligheid staat voorop bij FrieslandCampina en bij al jouw werkzaamheden wordt hier rekening mee gehouden. Veiligheid gaat altijd in combinatie met hygiëne, het schoonmaken van de machines is dan ook van groot belang en behoort tot de standaard taken gedurende de productie. Verder houdt jij je bezig met een aantal administratieve werkzaamheden zoals het registreren en analyseren van storingen, het registreren van reparaties in een onderhoudssysteem en het registreren van proces en product gerelateerde gegevens.

 

Je hebt als operator Pakhuis een aantal zelfstandige werkzaamheden, maar met het team zorgen wij ervoor dat de gehele fabriek draait. Regelmatig overleggen en samen sparren over mogelijkheden zijn voor FrieslandCampina van belang. Jij en jouw team zijn van waarde om de fabriek iedere keer weer te verbeteren. Er wordt in Marum gewerkt in een vijfploegendienst.
 

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.

Je bent vast nieuwsgierig geworden waar jij wellicht komt te werken, daar vertellen wij je graag meer over! Onze productielocatie in Marum is de enige locatie die Edammer kaas produceert. Samen met ongeveer 130 collega's zijn wij verantwoordelijk voor de productie van 23 miljoen kazen per jaar. De Edammer kaas is een bolkaas die wordt geproduceerd op 25 verschillende recepturen en in drie verschillende gewichten. Het grootste gedeelte van de Edammers gaan onder de merknaam Frico de hele wereld over en vind je de kaas in onder meer Egypte, Filipijnen, Frankrijk, Japan, Libië, Marokko, Mexico, Spanje en Zweden. De Edammers zijn onze trots en hebben verschillende internationale prijzen gewonnen! 

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 53375 | Allround Operator Packaging, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.