HSE Officer

Werken bij FrieslandCampina Workum als HSE-Specialist betekent bijdragen aan een veiligere en duurzamere toekomst. Ben jij gedreven om gezondheid, veiligheid en milieu te verbeteren? Weet jij je collega’s te motiveren en te enthousiasmeren?

 

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van deze locatie de veiligste werkplek van de zuivelindustrie te maken? Sluit je dan aan bij ons innovatieve team en speel een cruciale rol in het bevorderen van welzijn en duurzaamheid binnen onze wereldwijde organisatie. Samen zorgen we voor een betere toekomst. Bij FrieslandCampina staat niet productie maar veiligheid met stip op 1! Hieronder alvast een aantal highlights over deze indrukwekkende productielocatie:

 

  • onze kaasfabriek is 120 jaar oud
  • we produceren 2500 ton(!) kaas per week
  • Workum is een ARIE-locatie
HSE Officer

Elvárásaink

We zijn allereerst op zoek naar diegene die intrinsiek gemotiveerd is om een veilige en gezonde werkomgeving voor de collega’s te creëren. Iemand met een gezonde dosis relativeringsvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. En verder:

  • Heb je ervaring binnen een (soortgelijke) productieomgeving waarin HSE een belangrijke rol speelt
  • Beschrijven vrienden en collega’s jou als pro-actief en doortastend
  • Beschik je aantoonbaar affiniteit met veiligheid, duurzaamheid en/of milieu
  • Ben je in bezit van IVK, MVK, HVK of bereid deze te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Amit kínálunk

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Daarnaast:

  • Een bruto jaarsalaris tussen  €55.000 en €75.000 inclusief vakantiegeld
  • Een zeer gunstige pensioenregeling
  • We bieden een prettige work-life balance, goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 4%, vakantiegeld 8%
  • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven, trotse en professionele collega’s

Pozíció bemutatás

In de rol van HSE-Specialist ben je een belangrijk persoon op deze productielocatie; je bent namelijk medeverantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van je directe collega’s en de omgeving. Je begeeft je in deze rol ook in een complex stakeholderveld; van lijnmanagers tot overheidsinstanties tot de ervaren operator aan de lijn. Samen met de HSE manager en collega’s ben je elk moment van de dag bezig met het nóg veiliger, nóg gezonder en nóg duurzamer maken van onze productielocatie.

 

De functie van HSE-Specialist is een leuke, impactvolle en uitdagende job. Elke dag is anders en jij kan bij ons écht het verschil maken. Het verschil tussen een traditionele werkomgeving waarin vooral handhaving het devies is of toch een inspirerende cultuur waarin iedereen zich verantwoordelijk én gehoord voelt. Hieronder nog een aantal specifieke kenmerken behorende bij deze functie:

 

  • Samen met de operationele afdelingen werk je aan diverse HSE-vraagstukken.
  • Je hebt te maken met thema’s zoals: machineveiligheid, explosieveiligheid, chemie, brandveiligheid en vergunningen
  • Je beheert het bedrijfsnoodplan en coördineert de bedrijfsnoodorganisatie (BHV)
  • Je ondersteunt, adviseert en bewaakt het proces bij de opvolging van veiligheidsmeldingen en incidenten.
  • En je draagt zorg voor een actuele inventarisatie van de risico’s bij de operaties  en voor de  borging van de daaruit voortvloeiende acties
A FrieslandCampina-nál egy olyan munkakörnyezetben hiszünk, ahol munkavállalóink önmagát adhatják és úgy érzik minden adott hozzá, hogy kiteljesedhessenek. Tiszteljük és vállaljuk a különbségeket, így nemi, nemzetiségbeli, faji, szexuális beállítottságbeli, korbeli hovatartozástól, hátrányos helyzettől függetlenül várjuk jelentkezőinket. Ha az, amit képviselünk megragadta érdeklődésed, bátorítunk, hogy jelentkezz pozícióinkra.

Je komt te werken in een jong en dynamisch team op de site Workum. Onze productielocatie staat in het hart van de samenleving in een actieve omgeving. Veel collega’s en hun familieleden werken al generaties lang bij ons. In je nieuwe rol werk je samen met de HSE manager en een HSE specialist op het gebied van milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn er nog meer dan 200 enthousiaste collega’s die in 5 ploegen werken en met trots werken aan de lekkerste kaas van de wereld en hoge kwaliteit ingrediënten voor babyvoeding.

Jelentkezzen most

Kapcsolat

Sander Gravenberch

1  / 
JOB-ID: 54409 | HSE Officer, Netherlands
Basic information

Jelentkezés erre az álláslehetőségre

Kérjük, adja meg az adatait itt.

* Kötelező mezők

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Biztosan kilép a pályázási folyamatból?

A gombra kattintva lezárja a folyamatot vagy ossza meg a nyitott pozíciót.