Manager Record to Report & Purchase to Pay - Velder

Velder is dé ketenpartner in de wereld van kaas. We hebben een autonome positie binnen FrieslandCampina en al meer dan 100 jaar weten wij onszelf continue opnieuw uit te vinden en de markt naar een hoger niveau te brengen. Iedere dag worden we beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. 

 

Dit is waarom je als Manager Record to Report & Purchase to Pay bij Velder wil werken

  • Je gaat een cruciale Financial Control rol doen in een dynamische organisatie waarbij je dicht op de business zit.
  • Je haalt er energie uit om interne controles te managen én verder te implementeren en interne en externe financiële controles te begeleiden. 
  • Je zet je coachende en leidinggevende vaardigheden in én kan deze verder ontwikkelen.
Manager Record to Report & Purchase to Pay - Velder

Was wir erwarten

  • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
  • Je hebt een relevante WO studie afgerond (RA/RC is een pré) en brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee (BIG4 is een pré).
  • Jij pakt de lead in kansen en mogelijkheden die je ziet.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent betrouwbaar en werkt accuraat.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels.

Was wir bieten

Dit is een uitdagende rol in een organisatie waarin medewerkers het hart vormen, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. 

 

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Stellenbeschreibung

Als Manager Record to Report & Purchase to Pay ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse interne en externe verslaggevingsrapportages voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse entiteiten. Je geeft direct leiding aan het Purchase to Pay en het Record to Report team, bestaande uit 5 collega’s. Verder pak jij ook een leidende rol in het managen en verder implementeren van verschillende interne controles, het optimaliseren van onze processen en bij het begeleiden van interne en externe financiële controles. Ten slotte ondersteun je je business control collega’s bij verschillende projecten.

 

Je wordt in deze rol onderdeel van het Finance & Control team dat naast jou bestaat uit rond de 20 andere collega’s. Je rapporteert aan de Manager Financial Control en support daarnaast de Manager Business Control op verschillende gebieden.

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.
1  / 
JOB-ID: 53075 | Manager Record to Report & Purchase to Pay - Velder, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.