Kwaliteit leveren, daar doen we het voor in ons team!

Mohammed, caring by Nature
Paragraphs

__________________

Heb jij hem al gezien? De nieuwe film van FrieslandCampina die een kijkje geeft in het werken binnen ons bedrijf. Vijftien collega’s delen hun bijzondere en persoonlijke verhaal over wat hen drijft in het leven en daarmee ook in hun werk.   

Dit is het verhaal van Mohammed, onze betrokken Operator kaaspakhuis.

Titel
Het verhaal van Mohammed

Inhoud

Mohammed werkt sinds 1998 bij FrieslandCampina in onze kaasfabriek in Steenderen. Hier is hij ooit begonnen als uitzendkracht en inmiddels vast onderdeel van het Operating team. In de 25 jaar dat hij bij FrieslandCampina werkt, heeft hij meerdere functies gehad zoals heftruckchauffeur en operator bij de inpakafdeling. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het bedienen van de behandellijnen in het kaaspakhuis.

Ik sta altijd klaar voor mijn collega’s, hierdoor mag ik vaak deelnemen aan verbeterteams!

Betrokken by Nature

“Het mooiste aan mijn werk vind ik het afleveren van een kwalitatief goed product voor onze klanten”. Het behandelen van de kazen, netjes werken en kwaliteit leveren dat is voor Mohammed belangrijk in zijn werk. “We werken samen met een fijne groep collega’s die echt het verschil willen maken. Hierdoor worden wij veel betrokken bij initiatieven om de fabriek te verbeteren”.

Mohammed - Betrokken by Nature

Inhoud

Mohammed is daarnaast ook één van de praktijkopleiders van de fabriek. Hij helpt nieuwe collega’s om hun weg te vinden en legt de taken, processen en verantwoordelijkheden uit. “Ik sta altijd klaar voor mijn team en voor FrieslandCampina. Als er iets nodig is, wil ik graag helpen!”

“Wat mij echt trots maakt? Ik heb onze kazen zelfs in de winkel zien liggen in mijn geboorteland Irak!” Aldus Mohammed. 

Sta jij ook altijd klaar voor jouw collega's?

Country Context
nld