Accountmanager melkwerving

Ben je klaar om je commerciële carrière te versnellen door nieuwe melkveehouders te werven voor een van 's werelds toonaangevende zuivelcoöperaties? Naarmate de zuivelmark evolueert en de concurrentie toeneemt, is jouw rol cruciaal voor onze melkaanvoer. FrieslandCampina is op zoek naar een gedreven Accountmanager Melkwerving voor Zuid-Nederland en de Vlaamse regio van België.
 

In deze rol ga je in gesprek met potentiële leden en melkveehouders en overtuig je hen van de voordelen van toetreden tot FrieslandCampina. Je werkt nauw samen met het groeiende team van Melkwerving om onze strategische doelen te realiseren. Geniet van autonomie in je eigen regio terwijl je een impact maakt op een belangrijk strategisch thema. Je komt in contact met een breed scala aan stakeholders en maakt deel uit van een hecht team dat zich inzet voor het succes van onze coöperatie.


Je verantwoordelijkheden zijn:

  • Het aantrekken van nieuwe melkveehouders om lid te worden
  • Nieuwe manieren vinden om (succesvol) melkveehouders te benaderen en te verbinden
  • Het uitdragen van de nieuwe werkwijze om succesvol te zijn in de werving van melk
  • Potentiële leden of leveranciers betrekken en overtuigen
  • FrieslandCampina vertegenwoordigen als toonaangevende zuivelbedrijf
Accountmanager melkwerving

Was wir erwarten

  • WO- of HBO-werk- en denkniveau (bijv. Commerciële Economie, (Agrarische) Bedrijfskunde, Agrarische Wetenschappen of Dier- en Veehouderij);
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring, bij voorkeur in de zuivel- of melkveehouderij.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Woonachtig in Zuid-Nederland of de Vlaamse regio van België;
  • Sterke commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Salesforce of bewezen vaardigheden in commercieel funnelmanagement.

Was wir bieten

FrieslandCampina heeft Nederlandse roots en is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld. We bieden een informele en vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven professionals. Interne doorgroei wordt actief gestimuleerd, met diverse trainingen en coaching om je professionele ontwikkeling te ondersteunen. We geven je vertrouwen en autonomie om een langdurige impact te maken die bijdraagt aan betere voeding voor de wereld. En verder:

  • Salaris tussen €4.357 en €5.914 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring (fulltime);
  • Werkweek van 38 uur, 4% eindejaarsvergoeding, 10% bonus en marktconform pensioen;
  • Flexibele werktijden en goede faciliteiten voor thuiswerken;
  • 200 uur verlof per jaar, de optie om 40 extra uren te (ver)kopen en 8% vakantiegeld; 
  • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Stellenbeschreibung

Als Accountmanager Melkwerving ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe melkveehouders ter ondersteuning van de strategie van FrieslandCampina en onderhoud je contact met een grote verscheidenheid aan interne en externe stakeholders. Je ontwikkelt innovatieve wervingsstrategieën, benadert potentiële leden en overtuigt hen van de voordelen van een lidmaatschap bij FrieslandCampina. Jouw inspanningen dragen bij aan een stabiele melkaanvoer, versterken de positie van FrieslandCampina en ondersteunen de nieuwe melkveehouders. Concrete voorbeelden van je werk zijn het beheren van een portfolio aan leads, bezoeken van melkveebedrijven en het organiseren van lokale acquisitie-evenementen.

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.

Voor duizenden mensen wereldwijd zijn wij meer dan alleen een zuivelbedrijf. Voor onze melkveehouders, onze medewerkers, de gemeenschappen die we bedienen, de bedrijven waarmee we samenwerken en de mensen aan wie we geluk brengen, betekent FrieslandCampina iets extra’s. Voor hen gaat het niet alleen om wat we doen, maar om wie we zijn.

Je werkt nauw samen met het groeiende team van Melkwerving. Dit hechte team onderhoudt regelmatig contact en is gevestigd op ons centrale hoofdkantoor in Amersfoort, Nederland. Jouw rol bestaat voornamelijk uit reizen binnen je toegewezen regio en biedt de flexibiliteit om vanuit je thuiskantoor te werken. Daarnaast onderhoud je sterke banden met Accountmanagers Buitendienst en districtsraadsleden om commerciële kansen te identificeren en te benutten.

Jetzt bewerben

Kontakt

Roosmarijn Wichmann

1  / 
JOB-ID: 54357 | Accountmanager melkwerving, Belgium
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.