HSE Manager

Werken bij FrieslandCampina Veghel als HSE-Manager betekent bijdragen aan een veiligere en duurzamere toekomst. Ben jij gedreven om gezondheid, veiligheid en milieu te verbeteren? Weet jij, samen met jouw team van HSE-specialisten, je collega’s te motiveren en te enthousiasmeren? Voel jij je geroepen om van deze locatie de veiligste werkplek van de zuivelindustrie te maken? Sluit je dan aan bij ons innovatieve team en speel een cruciale rol in het bevorderen van welzijn en duurzaamheid binnen onze wereldwijde organisatie. Samen zorgen we voor een betere toekomst. Bij FrieslandCampina heeft veiligheid de hoogste prioriteit! Hieronder alvast een aantal highlights over deze indrukwekkende productielocatie Veghel:

  • Veghel is de grootste melk verwerkende locatie van FrieslandCampina met 4.000.000 liter melk per dag!
  • Er zijn dagelijks ongeveer 1000 medewerkers aan de slag op site Veghel
  • Site Veghel is een SEVESO-inrichting en ARIE-plichtig vanwege de opslag van chemicaliën en de chemische installaties
     
HSE Manager

Was wir erwarten

We zijn allereerst op zoek naar diegene die intrinsiek gemotiveerd is om een veilige en gezonde werkomgeving voor de collega’s te creëren. Een inspirerend leider met daadkracht en de behoefte om te coachen en te ontwikkelen. Iemand met een gezonde dosis relativeringsvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. En verder:
•    Heb je leidinggevende ervaring binnen een (soortgelijke) productieomgeving waarin HSE een belangrijke rol speelt
•    Beschrijven vrienden en collega’s jou als kartrekker, doortastend en empathisch 
•    Beschik je aantoonbaar affiniteit met veiligheid, duurzaamheid en milieu
•    Ben je in bezit van IVK, HVK of MoSHE of bereid deze te behalen
•    Kun je hoofd- en bijzaken onderscheiden en daarmee de juiste prioriteiten stellen
 

Was wir bieten

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.
Daarnaast:

  • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s
  • Een jaarsalaris van €105.000,-  tot € 130.000 bruto per jaar inclusief vakantiegeld
  • We bieden een prettige werk-privé balans en goede secundaire voorwaarden: marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, flexibele werktijden, fietsplan, mogelijkheid om vanuit huis te werken, bonusregeling
  • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren, die bijdraagt aan betere voeding voor de wereld. Onze purpose: Nourishing by Nature.

Stellenbeschreibung

Het is een dynamische en uitdagende job! In de rol van HSE-Manager ben je één van de belangrijkste personen op deze productielocatie; je bent namelijk medeverantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van je directe collega’s en de omgeving. Je begeeft je in deze rol ook in een complex stakeholderveld; van plantmanager tot overheidsinstanties tot de ervaren operator aan de lijn. Samen met de plantmanager, je collega’s en het lokale managementteam ben je elk moment van de dag bezig met het nóg veiliger, nóg gezonder en nóg duurzamer maken van onze productielocatie. 
De functie van HSE-Manager is bij uitstek geschikt voor een ambitieuze professional die van uitdagingen houdt. Elke dag is anders en jij kan bij ons écht het verschil maken. Het verschil tussen een traditionele werkomgeving waarin vooral handhaving het devies is of toch een inspirerende cultuur waarin iedereen zich verantwoordelijk én gehoord voelt. Hieronder nog een aantal specifieke kenmerken behorende bij deze functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor HSE op twee grote fabrieken op één productielocatie
  • Je geeft sturing aan een aantal complexe HSE-thema’s zoals ATEX, Machine Veiligheid en Proces Veiligheid
  • Je taken bestaan uit een combinatie van operationele-, tactische- en strategische zaken

Daarnaast word je onderdeel van een grote wereldwijde HSE-community binnen FrieslandCampina. Een community van gelijkgestemden die kennis, ervaringen en de laatste technieken uitwisselt. Hierdoor sta je dus nooit alleen en heb je tevens alle mogelijkheden om je carrière naar een hoger plan te tillen. 
 

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.

Je komt te werken in Veghel. Onze productielocatie staat in het hart van de Brabantse samenleving. Veel collega’s en hun familieleden werken al generaties lang bij ons. Jouw team bestaat uit 8 HSE-specialisten. Je rapporteert in deze functie aan de Plant manager en je bent onderdeel van het plant management team. 
 

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 54133 | HSE Manager, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.