Product Group Manager - Velder

Velder is dé ketenpartner in de wereld van kaas. We hebben een autonome positie binnen FrieslandCampina en al meer dan 100 jaar weten wij onszelf continue opnieuw uit te vinden en de markt naar een hoger niveau te brengen. Iedere dag worden we beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. 

Dit is waarom je als Product Group Manager bij ons wilt werken

  • Je hebt een cruciale rol in het versterken en groeien van onze (premium private label) merken binnen de lunch occasion.
  • Je ontwikkelt je strategische kwaliteiten verder doordat je een sterke sparring partner bent voor de Occasion Lead.
  • Je houdt je bezig met duurzaamheid thema’s zoals melkstromen en verpakking.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
Product Group Manager - Velder

Was wir erwarten

  • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
  • Je bent uitvoerend en analytisch sterk en je wilt op strategisch vlak verder ontwikkelen. Je zet de consument centraal, bent in staat cross-functioneel impact te maken, bent pro-actief en pakt ownership, je overziet complexiteit en denkt in oplossingen.
  • Je overtuigt ons met een positieve can-do mentaliteit, een flinke dosis pragmatiek en bent een echte teamplayer.
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Je brengt minimaal 3 jaar relevante Marketing ervaring in een commerciële omgeving (bij voorkeur binnen de FMCG) mee. Verder beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend.

Was wir bieten

Dit is een verantwoordelijke en uitdagende rol in een organisatie waarin medewerkers het hart vormen, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. 

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Stellenbeschreibung

Als Product Group Manager ben je verantwoordelijk voor de executie van de 12Q marketing plannen voor onze (Premium Private Label) merken en concepten binnen de lunch occasion. Je doet dit voor de gehele consumer journey en over alle touch points en kanalen heen. Je zet de juiste communicatie en activatie tools in (AtL/BtL), ontwikkelt nieuwe concepten die passen bij de consumentenbehoeften, bent altijd op zoek naar kansen om merken & concepten te laten groeien en beheert het budget. Binnen het portfolio speelt het bouwen van sterke (retailer) merken, kwaliteit en duurzaamheid (melkstroom & verpakking) een belangrijke rol.

In deze rol rapporteer je aan de Manager Occasion & Communication. Samen met een Innovatie & Project Manager vormen jullie het Lunch team. Verder werk je in deze rol natuurlijk ook nauw samen met je collega’s van bijvoorbeeld Sales, Finance en Inkoop.

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.
1  / 
JOB-ID: 52506 | Product Group Manager - Velder, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.