Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst

De productielocatie van FrieslandCampina in Leeuwarden is een van de grootste locaties binnen FrieslandCampina. Omdat onze locatie veel in ontwikkeling is, beschikt ons machinepark over zowel oudere apparatuur tot de meest hightech machines. De komende jaren willen wij ons blijven ontwikkelen en zorgen voor een stabiel productieproces. Wij zoeken een Storingsdienstmonteur die met onze organisatie mee wilt groeien. Ben jij de Monteur Storingsdienst waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder! 

Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst

我们的需求

Wat motiveert jou?
Je bent verantwoordelijk, besluitvaardig, resultaat- en actiegericht en samen met de andere Storingsdienstmonteurs stroop je de mouwen op. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plants optimaal te presteren en worden storingen en stilstandstijden geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat.

 

Wat vragen wij van jou: 
•    Een afgeronde MBO- opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Elektro, Werktuigbouwkunde of Mechatronica en/of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

•    Je hebt affiniteit met elektrotechniek en besturingstechniek;

•    Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
•    Je schakelt snel tussen werkzaamheden;
•    Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna.  

我们可提供

•    Een functie in een 5-ploegendienst;
•    Een salaris van € 3277,28 tot € 4029,03 excl. ploegentoeslag (CAO7);
•    Ploegentoeslag van 28,7% (conform Zuivel CAO) bovenop je salaris;

•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
•    Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s;

•    Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

空缺职位描述

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden als monteur Storingsdienst, zijn het oplossen van storingen en het uitvoeren van bijbehorende storingsanalyses en daarnaast het uitvoeren van correctief onderhoud. Hieronder wordt onder andere verstaan:
•    Het lokaliseren en analyseren van de aangedragen storingen/afwijkingen aan productiemiddelen en de grondoorzaak hiervan, zo nodig inschakelen van expertise en ondersteuning (eigen team, binnen het bedrijf of externe partijen), in lijn met de interne richtlijnen, procedures en werkinstructies zodat de probleemstelling helder is;
•    Analyseren van de mogelijke impact van de aangedragen storing/afwijking, in overleg met de productieafdeling zodat de juiste prioritering aan de storing/afwijking wordt gegeven;

•    Uitvoeren van correctief storing gerelateerd onderhoud, begeleiden en ondersteunen van collega’s en externen die hierbij zijn betrokken, in lijn met procedures en werkmethodes, zodat benodigd onderhoud met minimale verstoring van het productieproces wordt uitgevoerd.

 

Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storingswerkzaamheden neem jij als Storingsmonteur voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out), voedselveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking in ons onderhoudsbeheersysteem.

在 FrieslandCampina,我们珍视每一个人独一无二的天性,也相信不同个体在一起可以产生巨大的能量。我们拥抱差异,打造无偏见 (性别、宗教、种族、性取向、年龄、残疾或国籍)的工作环境。释放天性,共赢为世界提供更好的营养。如果这也是你的初心,加入我们。

Op onze productielocatie in Leeuwarden werken wij met ruim 800 collega's met verschillende achtergronden in verschillende disciplines. Dagelijks zijn wij bezig met het produceren van hoogwaardige (gesuikerde) gecondenseerde melkproducten. Ons marktaandeel van alle geconsumeerde gecondenseerde melkproducten wereldwijd is 10 procent. Om dit te realiseren stroomt er elk jaar meer dan één miljard liter melk door onze leidingen en onze high-tech installaties. Maar daar houdt het niet op, want we zorgen ook voor het volledige verwerkings- en verpakkingsproces. Zo maken wij in de ‘Bussenfabriek’ het verpakkingsmateriaal (de bussen) waarin de producten worden verpakt. Wanneer deze bussen gevuld, gesloten en van een etiket voorzien zijn, worden zij in dozen verpakt en op pallets in het warehouse opgeslagen. Zo zijn de producten klaar om onder bekende merknamen zoals Peak, Bonnet Rouge en Chocomel Hot de hele wereld over te gaan! Wil jij meer weten over onze Friese trots? Ontdek ons hier.  

现在申请

联系方式

Joyce Brandsma

1  / 
JOB-ID: 53473 | Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst, Netherlands
Basic information

申请这个职位

请在这里填写您的详细信息

* 处为必填内容

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

您是否确认要退出申请?

通过点击按钮结束申请,或分享空缺职位信息。