Ariile noastre de focus

Unde vei adauga valoare?
Paragraphs

Titlu
Our business groups

Content

Milk and dairy may be at the heart of what we do, but at FrieslandCampina, we make more than just cheese and yogurt. We also produce dairy nutrition for specific groups of consumers, such as toddlers or adults with specific requirements. And we provide the food industry and the pharmaceutical industry with ingredients for their own products. Our activities are divided into four market-oriented business groups.

Produse lactate de baza

In cadrul lantului nostru de aprovizionare, totul incepe cu Produsele lactate esentiale. Grupul Dairy Essentials este responsabil pentru produsele noastre de baza, cum ar fi branza, untul si laptele praf pentru industria alimentara. Una dintre responsabilitatile importante este optimizarea prelucrarii zilnice a laptelui pe care il primim de la fermierii nostri. Dairy Essentials valorifica majoritatea volumelor de lapte.

Produse lactate de consum

Produsele lactate alcatuiesc o parte importanta a dietei zilnice a unei mari parti din populatia din intreaga lume. De asemenea, pentru clientii nostri profesionisti, producem o gama larga de produse pentru bucatarii, brutarii si cofetarii. Frszian Flag, Campina, Landliebe, Debic, Lattiz, Rainbow, Dutch Lady, Alaska si multe alte branduri de top.

Product Range FrieslandCampina

Nutritie specializata

Nutritia specializata ofera produse lactate specifice pentru diverse grupuri de consumatori. De la sugari la adulti cu cerinte specifice si pana la sportivi. Echipele noastre dedicate de experti in marketing, in domeniul tehnic si al nutritiei dezvolta produse lactate bazate pe stiinta, care raspund nevoilor si preferintelor specifice ale acestor consumatori. Printre marcile renumite se numara Friso, Optimel si Vifit Sports.  

Vifit Sports FrieslandCampina

Ingrediente

Ingredientele care provin din lapte sunt incredibil de versatile. Grupul  de  Ingrediente FrieslandCampina deserveste industria alimentara, a bauturilor, a produselor farmaceutice si a hranei pentru animale cu ingrediente naturale, cu valoare adaugata si inovatii dedicate.

FrieslandCampina Ingredients