Sales Support Officer

Bij FrieslandCampina Belgium Cheese NV, werkend onder de naam Velder, zijn we op zoek naar een gedreven Sales Support Assistant. Iemand die vanuit zijn/haar liefde voor voeding en met een passie voor kaas ambassadeurschap uitstraalt naar de buitenwereld.

 

Sales Support Officer

Ce que nous demandons

- Je hebt een passie voor zuivel

- Je hebt een Master of Bachelor diploma en koppelt dit aan minstens een eerste ervaring in sales, bij voorkeur FMCG/food

- Relaties ontwikkelen en onderhouden zit in je DNA. Je opent makkelijk nieuwe deuren en bouwt graag relaties op.

- Je bent een ondernemend persoon en denkt steeds resultaatsgericht en consumer-first.

- Je communiceert vlot en hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

- Je werkt nauwkeurig

- Gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Ce que nous offrons

Je komt terecht in een duurzame en innovatieve werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kan rekenen op een verantwoordelijke en afwisselende job met ruimte voor initiatief, reële groeimogelijkheden en een marktconform salaris.

Description du poste vacant

De Sales Support Assistant draagt samen met de Account Managers van ons team in België zorg voor een optimale invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Dit doe je onder andere door de Account Manager commercieel te ondersteunen door het begeleiden van (nieuwe) trajecten van klanten, het verwerken van tariefwijzigingen en assortimentslijsten, het coördineren van acties en het opvoeren van artikelgegevens.

 

Daarnaast onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en draag je zorg voor een optimale samenwerking met de Back Office afdeling. Het is jouw verantwoordelijkheid om de Account Manager hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Chez FrieslandCampina, nous croyons en un environnement de travail où chaque employé peut être pleinement lui-même et se sentir libre d'exprimer tout son potentiel. Nous valorisons les différences et accueillons les candidatures quels que soient votre genre, votre religion, votre origine ethnique, votre orientation sexuelle, votre âge, votre handicap ou votre nationalité. Si ce que nous sommes vous correspond, nous vous encourageons à postuler, même si vous pensez ne pas correspondre à toutes les exigences du poste.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

De cultuur binnen Velder laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsens.

postulez maintenant
1  / 
JOB-ID: 53539 | Sales Support Officer, Belgium
Basic information

Postuler pour cet emploi

Veuillez noter vos coordonnées ici.

* champs obligatoires

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Êtes-vous sûr de vouloir quitter la procédure de candidature ?

Fermez le processus en cliquant sur le bouton ou partagez le poste vacant.