Backoffice Medewerker Kwaliteit en Duurzaamheid

    • Vind je het leuk om je te verdiepen in de uitvoering van verschillende kwaliteits- en duurzaamheidprogramma's en daarmee onze melkveehouders te ondersteunen en te zorgen voor een goede uitvoering/ borging van ons kwaliteitssysteem?
    • Kun jij de verbinding maken tussen de melkveehouder, de interne organisatie en wet- en regelgeving?
    • Ben je in staat om je boodschap schriftelijk en mondeling goed over te brengen?
    • Werk je gestructureerd en ben je in staat overzicht te behouden ook bij hoge werkdruk?
    • Vind jij het leuk om te werken met systemen, mee te werken aan het testen en implementeren van verbeterde en/of nieuwe functionaliteit?
    • Haal je energie uit het analyseren van data en het maken van rapportages?
Backoffice Medewerker Kwaliteit en Duurzaamheid

Ce que nous demandons

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal drie jaar werkervaring
  • Procesmatig denken en werken
  • Communicatief vaardig en uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Analytisch, goed in concepten, grote lijnen, maar ook in uitvoering, met oog voor detail én kwaliteit.
  • Handig met Microsoft office, ERP systemen en rapportage tools
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pre.
  • Kennis van en affiniteit met de melkveehouderij

Ce que nous offrons

Je werkt in een team waarbij iedereen zijn of haar eigen aandachtsgebied heeft, maar van elkaars capaciteiten gebruik kan maken. Door samen te werken en elkaar als sparringspartner te gebruiken, vul je elkaar aan waardoor er goede prestaties geleverd kunnen worden. Daarnaast werk je nauw samen met alle andere afdelingen binnen Cooperative Affairs.

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze diensten en producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je het meest.

Description du poste vacant

Je borgt dat onze veehouders blijven voldoen aan Foqus planet (ons kwaliteitssysteem). Je identificeert veehouders die (dreigen) niet te voldoen, zet acties uit, bewaakt de opvolging hiervan en verzorgt dossiervorming. Je stemt af met collega’s uit verschillende afdelingen en derde partijen zoals Qlip (de organisatie die onze beoordelingen uitvoert). Tevens ben je in staat om je bevindingen helder op papier te zetten. Je kunt werkprocessen omzetten in ICT requirements en met ICT collega’s verbinden om tot een goed en praktisch geautomatiseerd proces te komen. Je maakt Q&A’s, lost knelpunten op in het proces en bent aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen.

 

Chez FrieslandCampina, nous croyons en un environnement de travail où chaque employé peut être pleinement lui-même et se sentir libre d'exprimer tout son potentiel. Nous valorisons les différences et accueillons les candidatures quels que soient votre genre, votre religion, votre origine ethnique, votre orientation sexuelle, votre âge, votre handicap ou votre nationalité. Si ce que nous sommes vous correspond, nous vous encourageons à postuler, même si vous pensez ne pas correspondre à toutes les exigences du poste.

Over FrieslandCampina

Onze leden en leveranciers in Nederland, België en Duitsland delen een passie: het produceren van de hoogste kwaliteit melk waarvan de medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige kwaliteitsproducten maken die hun weg vinden naar consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie die de leden verenigt kent een 150 jarige geschiedenis en is springlevend door zich telkens weer aan te passen aan de eisen van de tijd.

Cooperative Affairs

Cooperative Affairs is de afdeling binnen FrieslandCampina die de linking pin is tussen de leden-melkveehouders, de onderneming en de markt. Met een team van circa 120 collega’s geven we hier 24 uur per dag en 7 dagen per week invulling aan. Het Back Office team binnen de afdeling Farmer Engagement is verantwoordelijk voor de uitvoering van de kwaliteits- en duurzaamheidprogramma's.

postulez maintenant
1  / 
JOB-ID: 53367 | Backoffice Medewerker Kwaliteit en Duurzaamheid, Netherlands
Basic information

Postuler pour cet emploi

Veuillez noter vos coordonnées ici.

* champs obligatoires

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Êtes-vous sûr de vouloir quitter la procédure de candidature ?

Fermez le processus en cliquant sur le bouton ou partagez le poste vacant.