HR stage L&D Veghel

Stage/Afstudeer opdracht FrieslandCampina, locatie Veghel

Op de Ingredients locatie van FrieslandCampina in Veghel, waar we melk verwerken tot hoogwaardige ingrediënten voor onder andere babayvoeding en medicijnen, zijn we op zoek naar een enthousiaste student die weet van aanpakken en ons kan inspireren om de leer- en verbetercultuur van onze leidinggevenden, operators, monteurs en stafafdelingen te verbeteren.

Als onderdeel van het Continous Improvement (CI) en Learning & Development team draag je tijdens je stage bij aan het (door)ontwikkelen en uitvoeren van ons HRM & L&D beleid.

Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn: het ontwikkelen en implementeren van het onboardingsprogramma voor nieuwe medewerkers, het doorontwikkelen van werkplekopleiden van operators en/of monteurs, het ontwikkelen van oplossingen voor het behoud van kritische kennis (mbv tools / software), het coachen van praktijktrainers en assessoren, het up to date houden van het opleidingsprogramma gericht op veiligheid en kwaliteit, meewerken aan verbeter- en verandermanagement projecten en het ondersteunen bij administratieve en facilitaire L&D activiteiten.

HR stage L&D Veghel

Ce que nous demandons

Je vindt het leuk om met verschillende afdelingen in een organisatie samen te werken en op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast pak je zelfstandig en pro-actief zaken op en wil je verantwoordelijkheid nemen over je eigen werkzaamheden. Ook denk je in praktische en creatieve oplossingen om goed aan te kunnen sluiten bij diverse doelgroepen. Je hebt affiniteit met HRD en/of Onderwijskunde.

Minimaal HBO niveau

Ce que nous offrons

Je wordt begeleid door een L&D specialist en werkt met ervaren HRM, CI en L&D collega’s in een productieomgeving, maar ook in een organisatie die onderdeel is van een grote wereldwijde multinational.

De productielocatie is minder goed bereikbaar met OV (beschikking over een eigen auto is wenselijk). Deels thuiswerken is ook mogelijk (in overleg). Je ontvangt een stage- en kilometervergoeding.

Description du poste vacant

Stuur je motivatie en CV naar marieke.koningen@frieslandcampina.com of zoek contact via LinkedIn.

Startdatum: 1 januari 2024 (in overleg), minimale periode 6 maanden

Rijbewijs gewenst: Ja

Uren per week: in overleg (tenminste 24)

Chez FrieslandCampina, nous croyons en un environnement de travail où chaque employé peut être pleinement lui-même et se sentir libre d'exprimer tout son potentiel. Nous valorisons les différences et accueillons les candidatures quels que soient votre genre, votre religion, votre origine ethnique, votre orientation sexuelle, votre âge, votre handicap ou votre nationalité. Si ce que nous sommes vous correspond, nous vous encourageons à postuler, même si vous pensez ne pas correspondre à toutes les exigences du poste.

Je werkt in een klein maar enthousiast team wat dagelijks bezig is onze operators en monteurs op een leuke maar ook doeltreffende manier op te leiden.

postulez maintenant
1  / 
JOB-ID: 51592 | HR stage L&D Veghel, Netherlands
Basic information

Postuler pour cet emploi

Veuillez noter vos coordonnées ici.

* champs obligatoires

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Êtes-vous sûr de vouloir quitter la procédure de candidature ?

Fermez le processus en cliquant sur le bouton ou partagez le poste vacant.