Program Manager Environment & Compliance

Voor het Safety, Health & Environment team in Veghel zijn wij op zoek naar een HSE Program Manager Environment & Compliance.
 
Als Program Manager Environment & Compliance heb je aantal complexe site brede onderwerpen in je portefeuille. Je bent programma manager van de thema’s afvalwater en emissies naar de lucht en je weet met jouw kennis, vaardigheden en drive deze uitdagende thema’s op een hoger niveau te brengen. Daarnaast neem je het voortouw in het beheren en opvolgen van het jaarplan voor milieu. Je identificeert hierbij nieuwe mogelijkheden, initieert verbeteringen en innoveert op het gebied van milieu. Je overziet het compliance management programma voor milieu en definieert daarbij, op basis van analyses en onderzoek, hoe locatie Veghel nu en in de toekomst aan alle complexe milieuvereisten, veranderende wetgeving en strenger wordende vergunningseisen kan voldoen. Je bent daadkrachtig, analytisch en pakt milieu gerelateerde uitdagingen met beide handen aan.

 

Ben jij een echte inspirator op milieugebied? Weet jij collega’s, op verschillende niveaus, te enthousiasmeren en bruggen te slaan tussen verschillende belangen en afdelingen? Spreekt het jou aan om vanuit jouw expertise en met jouw skills externe en interne stakeholders te adviseren, coachen en begeleiden om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen? Dan komen we graag in contact!
 

Program Manager Environment & Compliance

Chúng tôi cần

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over:

•    WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een relevante studierichting, zoals milieu / technologie / engineering of management; 
•    Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving;
•    Uitgebreide kennis van milieuwetgeving, milieuregelgeving en vergunningen;
•    Uitgebreide kennis van overheidsorganisaties en -structuren;
•    Kennis van, en ervaring met, milieumanagementsystemen en normeringen.

 

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende competenties:

•    Vaardigheden op het gebied van programma management en stakeholder management;
•    Conceptueel en analytisch denken, lange termijn gericht met korte termijn actie;
•    Positief ingestelde communicatie - en beïnvloedingsvaardigheden die je weet toe te passen op verschillende niveaus;
•    Diplomatiek met gevoel voor interne en externe belangenverhoudingen;
•    Impactvolle coachingsvaardigheden; in staat om anderen te motiveren en inspireren;
•    Sensitiviteit voor organisatorische omstandigheden en uitdagingen;
•    Makkelijk benaderbaar en uit het samenwerken met collega’s haal je energie.

Chúng tôi có

•    Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;
•    We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 3%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken, bonus);
•    Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
•    Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!
•    Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;
•    We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.

Mô tả vị trí tuyển dụng

In deze functie staan de volgende activiteiten centraal:

•    Programma manager van complexe milieu onderwerpen zoals afvalwater en emissies naar de lucht.
•    Ondersteunende, coachende en inspirerende rol richting managers, leidinggevenden en de medewerkers vanuit algehele milieukundige expertise.
•    Zorgen voor milieu compliance door het ontwikkelen, implementeren en beheren van het compliance management programma.
•    Verantwoordelijk voor het beheer en continu verbeteren van de relevante managementsystemen, in lijn met de vereiste wetgeving en normen.
•    Verantwoordelijk voor het verzorgen van de maandelijkse en jaarlijkse rapportages aan overheden en instanties (o.a. CO2, eMJV, emissierapportages)
•    Verantwoordelijk voor de coördinatie en het beheer van vergunningen. Inclusief het bewaken en beheersen van de wettelijke grenzen en het verminderen van de milieu-impact van site Veghel.
•    Stakeholder management en relatiebeheer. Eerste aanspreekpunt voor relevante overheden en externe partijen en hierin belangenbehartiger voor FrieslandCampina.
•    Opstellen van managementrapportages en analyseren van trends en data op het gebied van milieu.
•    Leiden en ondersteunen van milieu incidentonderzoeken en opstellen van incidentrapportages.
•    Ontwikkelen en onderhouden van een professioneel netwerk met alle relevante autoriteiten, externe partijen en samenwerkingsverbanden middels een proactieve benadering met de mogelijkheid besluitvorming te beïnvloeden.
•    Plaatsvervangend Manager HSE voor milieu gerelateerde onderwerpen, vraagstukken en overleggen.

Chúng tôi tự hào rằng FrieslandCampina sở hữu một môi trường làm việc tuyệt vời - nơi mà mọi nhân viên được là CHÍNH MÌNH và được TRAO QUYỀN để phát huy hết tiềm năng của bản thân. Chúng tôi luôn khuyến khích sự khác biệt và hoan nghênh tất cả ứng viên bất kể giới tính, tôn giáo, chủng tộc, khuynh hướng tình dục, tuổi tác, khuyết tật, quốc tịch. Ngay cả khi bạn chưa đáp ứng hết tất cả các yêu cầu của vị trí đăng tuyển, nhưng bạn nhận thấy chúng tôi là nơi bạn đang tìm kiếm, hãy tự tin ứng tuyển ngay nhé!

Je komt te werken op de afdeling Safety, Health & Environment van Site Veghel en rapporteert aan de Manager HSE & Sustainability. Het team bestaat uit 8 HSE Specialisten met verschillende aandachtsgebieden en expertises.

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.
 
De locatie Veghel is onderdeel van de business-groep Ingredients en produceert en ontwikkelt in een moderne en voedselveilige productieomgeving. De business group Ingredients heeft kantoren in negen landen en ontwikkelt voedzame en functionele ingrediënten die waarde toevoegen aan bestaande producten. De business-groep levert natuurlijke ingrediënten op basis van melk en kaaswei aan industriële klanten in de tak voor zuigelingen en peuters, de voedingsindustrie, de farmaceutische-industrie en de jongdiervoederindustrie wereldwijd. De locatie Veghel omvat grote en complexe productieprocessen, is een BRZO locatie en tevens bedrijfskritisch voor FrieslandCampina. Vanuit HSE perspectief zijn er belangrijke uitdagingen en is er een verhoogd veiligheidsrisicoprofiel gerelateerd aan chemicaliën, explosieveiligheid, brandveiligheid, projecten en contractors. De locatie Veghel is vanuit duurzaamheidsperspectief een ‘needle mover’ en heeft een hoog energie- en waterverbruik met een groot verbeterpotentieel. Daarnaast heeft locatie Veghel een veelomvattend afvalwatersysteem, opereert het binnen een complexe vergunningssituatie en heeft het te maken met een variëteit aan milieuaspecten.
 

Ứng tuyển ngay

Liên hệ

Claudia Goethart

1  / 
JOB-ID: 48835 | Program Manager Environment & Compliance, Netherlands
Basic information

Ứng tuyển vị trí này

Vui lòng cung cấp thông tin của bạn tại đây

* Trường thông tin bắt buộc

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bạn có chắc bạn muốn thoát khỏi trình ứng tuyển?

Đóng tiến trình bằng cách bấm nút hoặc chia sẻ vị trí