Materiaalplanner

Voor onze productie site FrieslandCampina België NV te Aalter zijn we op zoek naar een Materiaalplanner. FrieslandCampina Aalter maakt onderdeel van de Business Group Food & Beverages - Consumer Dairy en produceert en verpakt producten zoals Cécémel, Campina, Nutroma, Fristi en Joyvalle.
 

In deze rol maak je deel uit van het Material Supply Team en sta je mede in voor de materiaalplanning van verpakkingen, ingrediënten en hulpstoffen met als doel een continue productie met minimale voorraad te garanderen voor de site Aalter. Je rapporteert in deze rol aan de Material Supply Lead.

Materiaalplanner

What we ask

o Je genoot bij voorkeur een Bachelor opleiding bij voorkeur in een logistieke of economische richting of bent gelijkwaardig door ervaring.
o Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en beschikt over een sterk analytisch vermogen
o Je bent communicatief en beheerst het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven) goed.
o Je hebt een goede kennis van MS Officel het kunnen werken met macro’s en ervaring met logistieke planningssystemen en/of ERP/MRP systemen is een pluspunt.
o Je bent een echte teamplayer.

What we offer

We bieden jou een uitdagende functie met mooie verantwoordelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf. Je komt terecht in een prettig en efficiënt team en in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur: dus best of both worlds! Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Vacancy description

o Je verwerkt de inkoopvoorstellen, zet ze om in aankoop orders en volgt deze bij de leveranciers op tot de levering. Hierbij hou je rekening met levertermijn, houdbaarheid, behoefte, minimum orderhoeveelheid, ….
o Je onderhoudt de MRP parameters, bewaakt de voorraadniveaus en neemt tijdig acties waar nodig. Hiervoor werk je nauw samen met interne partners zoals scheduling, productie, supply network planning en externe partners zoals leveranciers, transporteurs, ….
o Je voert analyses uit met als doel de servicegraad en voorraadniveau te optimaliseren.
o Je verfijnt planningsparameters en voert stockoptimalisaties door.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer.We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 49549 | Materiaalplanner, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.