Samen houden we het machinepark draaiende

Kirill Empowering by nature
Paragraphs

Inhoud

Kirill is Manager Technical Services voor onze fabriek in Rotterdam en Maasdam. Hij is empowering by nature. Hoe vertaalt hij dat in zijn werk?

Ik ben een gevoelsmens en werk graag samen met mensen. Hoe krijgen we mensen mee en hoe zorgen we dat er een teamgevoel ontstaat zijn vraagstukken waar ik energie van krijg.

Het belang van een goed team

"Ik stuur een geweldig team aan van 55 technische professionals, waarvan 7 direct reports zijn. Het team is een mooie combinatie van doeners, denkers en coördinatoren. Samen zorgen we ervoor dat het machinepark in Rotterdam en Maasdam blijft draaien. Dit is belangrijk, omdat we met dagverse producten werken. Als een machine een aantal uur stilstaat, dan kan dit de markt direct raken. Wat we 's ochtends in Maasdam produceren, ligt 's avonds al in de winkels."

Production lines in Maasdam

Titel
Persoonlijke banden opbouwen

Inhoud

“Interactie, binding en samenwerking vind ik erg belangrijk in het team. Ik probeer dan ook dicht bij mijn mensen te blijven en persoonlijke banden met mensen op te bouwen. Fysieke aanwezigheid is hierbij belangrijk. Ik ga altijd bij mijn mensen zitten, in plaats van in de kantooromgeving. Op deze manier is het laagdrempeliger om mij te benaderen en blijf ik zichtbaar.

Het informele karakter is kenmerkend voor FrieslandCampina en dit wil ik graag doorzetten.

We hadden laatst een online quiz met het team waarin we elkaar beter leerden kennen. Ik vond het erg leuk om te merken dat bijna iedereen wist dat ik pas een dochtertje heb gekregen en dat ik naar omgeving Breda ben verhuisd. Het is fijn dat we niet alleen werkinhoudelijk contact met elkaar hebben, maar dat we ook van elkaar weten wat er speelt. Door zelf open te zijn en dingen te delen en daarnaast geïnteresseerd te zijn in mijn mensen krijg je een heel andere band.”

Titel
Een podium geven

Inhoud

"Mijn team heeft ontzettend veel technische kennis en ze zijn vakinhoudelijk vaak sterker dan ikzelf. Ik begeleid ze en geef ze een podium, zodat ze zelf met oplossingen voor problemen kunnen komen. In mijn team zijn al veel mensen die binnen het team zijn doorgegroeid. Bijvoorbeeld van monteur naar engineer of teamleider. Voor mij is hierin inzet en toewijding doorslaggevend. Ik geloof dat dit de belangrijkste ingrediënten zijn voor een goede prestatie van het team."

Kirill

Contact

We zoeken collega’s om ons team te versterken in Maasdam en Rotterdam. Ben jij technisch onderlegd en hongerig om te leren? Neem dan contact met mij op!