Performance Excellence specialist

Als Performence Excellence Specialist weet jij de balans te vinden tussen het stroomlijnen van de dagelijkse operatie en het structureel optimaliseren van de productieprocessen. First time right optimalisatie, validatie, efficiëntie, energie & water reductie van onze productielocatie en het opschakelen naar een kwalitatief nog hoger niveau staan centraal in de locaties Workum & Dronrijp. Als Performence Excellence Specialist ben je om die reden bij ook verschillende projecten in continuous improvement en technologie betrokken.

 

Performance Excellence specialist

What we ask

  • HBO werk en denkniveau en een afgeronde opleiding in levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
  • Relevante werkervaring (minimaal 4 jaar) in een vergelijkbare complexe procesomgeving, bij voorkeur Food, Pharma of Chemie;
  • Kennis en ervaring met problem solving technieken en continuous improvement;
  • Kennis van Six Sigma technieken en/of bereid zijn tot het volgen van een Green belt opleiding.
  • Kennis en ervaring met produceren van levensmiddelen;
  • Competenties als teamspeler, enthousiast, analytisch, energiek, proactief en oplossingsgericht.
  • Aanvullend op het bovenstaande beschik je over de volgende eigenschappen:ouitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;oje overtuigt anderen vanuit deskundigheid en kan schakelen op verschillende niveaus in de organisatieoin staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, resultaatgericht, overtuigingskracht en mensgericht.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Je geeft leiding aan of neemt intensief deel aan continuous improvement projecten, verzamelt ideeën en maakt projectvoorstellen voor optimalisaties. Hiernaast speel je een belangrijke rol in het opstellen en beheren van de gehele verbeter roadmap van de sites. Het kunnen overtuigen en meenemen van jouw omgeving in de continuous improvement strategie spreekt je dan ook erg aan.

Verder houd je je bezig met trouble shooting (root cause analysis), je maakt en beheert de massa- en energiebalans en je ondersteunt in statistical process control. Door de data en processen te analyseren en te kijken naar trends kom je tot verbeteringen. Hierbij is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid doorslaggevend. Je werkt nauw samen met production experts, locatie technologen en CI-centraal. Daarnaast houd je ook nauw contact met andere PE specialisten voor kennisuitwisseling rondom problem solving en green belt.

De functie bied je de mogelijkheid om binnen een gemotiveerd team te werken in een gevarieerde en dynamische omgeving, waarbij het resultaat van de inzet uiteindelijk terug te vinden is in de fabriek.

Je werkt binnen het Technologie/CI team van de Ingredients fabriek in Workum.

Apply now
1  / 
Job alert
Step 1

Create a job alert

Please provide your details here.

* Required fields

Receive job alert *

Select country

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Select experience

Multiple selection possible.

Select discipline

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Job alert succesfully created

Job alert successfully created!

Well done! Now it’s just a matter of time until you will receive our new job opportunities that match your preferences. It might be that spark that can start a career you love.

Bring your spark. Join us. Grow with us. Unleash your nature.

Are you sure you want to quit the job alert subscription process?

Close the process by clicking the button.

1  / 
JOB-ID: 44370 | Performance Excellence specialist, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.