Safety, Health and Environment Specialist

Heb jij veiligheid en milieu echt in je genen zitten? Ben jij daadkrachtig en analytisch, creëer je graag op innovatieve wijze draagvlak voor veiligheid, gezondheid en milieu binnen verschillende lagen van een organisatie? En vind je het leuk om samen met een team te werken aan het verhogen van het veiligheids-, gezondheids- en milieubewustzijn binnen onze fabriek?
 

Veiligheid is onze prioriteit nummer 1! Voor onze productie site Frieslandcampina België NV te Aalter zijn we op zoek naar een enthousiaste SHE-Specialist. FrieslandCampina Aalter maakt onderdeel van de Business Group Food & Beverages en produceert en verpakt producten zoals Cécémel, Campina, Nutroma, Fristi en Joyvalle.

 

In deze rol van SHE Specialist kom je terecht in een team met ervaren collega’s en dat in een uitdagende technische omgeving met grote diversiteit aan activiteiten. Samen met het SHE team is het jouw rol om de afdelingen te challengen op de risico’s en de juiste correctieve en preventieve maatregelen. Je rapporteert aan de SHE Manager.

Safety, Health and Environment Specialist

Ce ne dorim

Functievereisten:

  • Je hebt minstens een Bachelordiploma
  • Je bent Preventieadviseur niveau 2, maar bent bereid om bij te scholen tot niveau 1
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in de domeinen welzijn/milieu/duurzaamheid
  • Het getuigschrift milieucoördinator op zak hebben is een pluspunt
  • Je kan vlot overweg met de standaard informaticasoftware
  • Je voelt je thuis in een team
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Engels

  Ce oferim

  We bieden jou een mooie functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team, waar nauwe samenwerking centraal staat. FrieslandCampina is een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft, gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds! Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

  Descrierea postului vacant

  • Je draagt bij aan het vervullen van de brede waaier aan taken van de preventieadviseur, in samenwerking met je collega's.
  • Je speelt een actieve rol in de uitvoering van het milieu- en duurzaamheidsbeleid binnen onze organisatie, met het oog op het behalen van onze duurzaamheidsdoelstellingen.
  • Je blijft op de hoogte van veranderingen in milieu- en welzijnsregelgeving en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, en vertaalt deze naar toepassingen binnen ons bedrijf.
  • Je kan meetgegevens interpreteren en omzetten naar acties en doelstellingen.
  • Je ondersteunt bij de implementatie van de managementsystemen ISO 14001 & ISO 45001.
  • Je krijgt de kans om samen te werken met zowel interne als externe experts.
  La FrieslandCampina credem într-un mediu de lucru în care fiecare angajat își poate manifesta personalitatea în mod autentic și se simte împuternicit să își descătușeze întregul potențial. Acceptăm diferențele și suntem deschisi către aplicanți, indiferent de sex, religie, rasă, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate sau naționalitate. Dacă cine suntem noi ți se potrivește, te încurajăm să aplici, chiar dacă simți că s-ar putea să nu îndeplinești toate cerințele rolului.

  Detalii despre echipa

  Vezi toti colegii pe Linkedin

  FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel.

  Aplica acum
  1  / 
  JOB-ID: 53379 | Safety, Health and Environment Specialist, Belgium
  Basic information

  Aplica la acest post

  Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

  * Campuri obligatorii

  Filesize cannot exceed 7MB.
  Filesize cannot exceed 5MB.
  Filesize cannot exceed 10MB.

  Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

  Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant