RMO Chauffeur (Den Bosch)

Bij FrieslandCampina verwerken we jaarlijks circa 10 miljard kg melk die bij onze ruim 10.000 leden veehouders wordt opgehaald. Het ophalen van deze melk is een cruciale schakel in onze logistieke keten. Heb je altijd al zelfstandig en in een landelijke omgeving met veel variatie willen werken, neem dan contact op met FrieslandCampina om ervaring op te doen met de baan van RMO (rijdende melk ontvangst) chauffeur in Den Bosch (Zuid Nederland)

RMO Chauffeur (Den Bosch)

Ce ne dorim

In de omgeving van onze productie locatie Veghel zoeken we betrokken, enthousiaste en verantwoordelijke kandidaten die dagelijks de melk bij onze leden veehouders op komen halen en deze melk naar onze productielocaties brengen. Hiervoor heb je een groot rijbewijs nodig, het liefst met een geldig code 95 certificaat. Je krijgt een opleiding om volleerd RMO chauffeur te worden voor nemen van een boerderij melkmonster.Enige affiniteit met de agrarische sector is welkom, maar niet noodzakelijk. Wel belangrijk is het bewustzijn dat je in hygiënische omgeving werkt, als onderdeel van de voedselketen van veehouder naar consument.

Ce oferim

Het werk van RMO chauffeur vindt plaats in een 24/7 omgeving, maar is geen fysiek zware baan, waardoor deze job niet alleen door jonge krachtige mannen uitgeoefend hoeft te worden, maar ook dames en/of chauffeurs op leeftijd zijn meer dan welkom.

Descrierea postului vacant

Dus zoek je een afwisselde baan in een landelijke omgeving, waarbij kundigheid met trekker/oplegger op de proef wordt gesteld? Reageer dan snel op deze vacature.

Ook als je nog niet in het bezit bent van een groot rijbewijs hebt, maar het aanbod je wel aanspreekt kun je reageren. We kunnen dan gezamenlijk kijken hoe we je hierbij kunnen helpen

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

Contact

Martijn Stötefalk

1  / 
JOB-ID: 47355 | RMO Chauffeur (Den Bosch), Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant