Allround Storings Monteur

Wij zoeken een allround storingmonteur in een 2 ploegendienst vanwege groei en uitbreiding voor onze productielocatie in Nuenen!

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? De vestiging in Nuenen is onderdeel van FrieslandCampina. Dit is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur

We zijn op zoek naar een daadkrachtige, secure monteur die z’n mouwen opstroopt zodra daar iets in misgaat of dreigt mis te gaan. Concreet wil dat zeggen dat je correctief en preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereidt en uitvoert op mechanisch, pneumatisch, en elektrotechnisch gebied.

Kom jij ons team versterken?

 

Allround Storings Monteur

Ce ne dorim

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting techniek, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Mechatronica of Mechanisch;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je komt met nieuwe ideeen en maakt je hier hard voor. Je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • Je denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Waarbij het doel is dat de productie door kan blijven draaien;
 • Je werkt graag samen met collega's aan verbeteringen;
 • Je hebt kennis van besturingstechniek of wil dat graag leren;
 • Je draait in een 2-ploegensysteem met dagdienst met collega monteurs waar consignatiedienst onderdeel van is. De werktijden zijn van 6 tot 14.15 uur en van 14.15 uur tot 22.45 uur en dagdienst.

Ce oferim

We vinden het belangrijk dat je blijft groeien want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. We investeren in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling, zo leer je tenslotte het meest. Daarnaast bieden wij: 

 • Salaris conform schaal 6 of  7 CAO Zuivel (min; €2686,09 max: €3599,21);
 • Ruime secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het betreft een functie in 2 ploegendienst;
 • Een dynamische werkomgeving en een fijne sfeer in het team;
 • We hebben een divers aanbod aan trainingen te bieden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

 

Waarom wil je dit niet mislopen?
Omdat: 

 • Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf, op een sterk groeiende locatie;
 • Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten techniek; 
 • Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk zijn voor het functioneren van deze fabriek;
 • Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid; 
 • De functie van allround monteur is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional!

 

 

 

 

 

 

 

 

Descrierea postului vacant

Wij zoeken een allround storingmonteur vanwege groei en uitbreiding voor onze productielocatie in Nuenen!

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? De vestiging in Nuenen is onderdeel van FrieslandCampina.

Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door. Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is. We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren.

Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Dan is dit je kans!

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

Je komt te werken op de afdeling Technische Dienst. De TD bestaat uit ongeveer 15 Collega's. Het team bestaat uit TD werkvoorbereiding, Technische inkoop, Automatisering, monteurs en storingsmonteurs. Je werkt in een ploegensysteem ( 2 plg). Consignatie in het weekend in een roulerend systeem met collega monteurs hoort bij je functie.

Aplica acum
1  / 
JOB-ID: 46800 | Allround Storings Monteur, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant