Storingsmonteur vijfploegendienst

Voor de storingsdienst in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een storingsmonteur in de vijfploegendienst. Voer jij graag analyses uit en krijg jij energie van het oplossen van storingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Storingsmonteur vijfploegendienst

Ce ne dorim

In de functie als storingsmonteur denk jij in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief, het belangrijkste is dat de productie door kan blijven gaan. Je houdt optimaal overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen, je maakt hierin besluiten en neemt je verantwoordelijkheid. We verwachten van jou dat jij snel kunt schakelen tussen werkzaamheden en je helpt collega's waar nodig. Verder vragen wij: 

  • Je hebt een afgeronde mbo-3 of mbo-4 opleiding richting techniek, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of mechatronica, of elektrotechniek;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je houdt van de dynamiek binnen een productie locatie;
  • Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;

Ce oferim

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding, maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. We investeren in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling, zo leer je tenslotte het meest.

  • Salaris conform Zuivel CAO schaal 7 (min €2927,66 en max: €3599,21 excl. ploegentoeslag);
  • Een voltijd dienstverband in vijfploegendienst (gemiddeld 33,6 uur per week);
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract; 
  • Een dynamisch bedrijf vol uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten.

Descrierea postului vacant

Als storingsmonteur ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de Bussenfabriek optimaal te presteren en worden storingen vakkundig opgelost. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

Je houdt je bezig met het analyseren van de mogelijke impact van de aangedragen storing/afwijking, in overleg met de productieafdeling zodat de juiste prioritering aan de storing/afwijking wordt gegeven. Je voert storing gerelateerd onderhoud uit en je onderstuent collega's en externen die hierbij ziin betrokken. 

Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storingswerkzaamheden neem jij voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking in Ultimo.

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

Je komt in een team van meerdere storingsmonteurs te werken voor de verschillende fabrieken van de plant Leeuwarden. FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, EVAP gerelateerde producten en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Aplica acum
1  / 
Job alert
Step 1

Create a job alert

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Receive job alert *

Select country

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Select experience

Multiple selection possible.

Select discipline

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Job alert succesfully created

Job alert successfully created!

Well done! Now it’s just a matter of time until you will receive our new job opportunities that match your preferences. It might be that spark that can start a career you love.

Bring your spark. Join us. Grow with us. Unleash your nature.

Are you sure you want to quit the job alert subscription process?

Close the process by clicking the button.

1  / 
JOB-ID: 44423 | Storingsmonteur vijfploegendienst, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant