Productie Coördinator

Ben jij een natuurlijke leider en vind je het leuk om midden in de operatie te staan? Krijg je energie van continue verbeteren en ben je in staat je team te laten groeien ?

Binnen Wolvega zijn wij op zoek naar een sterke productie coordinator voor onze nieuwe rasp kaas afdeling.

FrieslandCampina accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Productie Coördinator

What we ask

Je hebt een HBO werk -en denkniveau en technische affiniteit; Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en weet goed samen te werken binnen de dynamiek van een grote organisatie.

In deze rol werk je vanuit de dagdienst en bent eventueel bereid om af en toe ook buiten de standaard dagdienst te werken.

Je krijgt energie van het continue beter maken van mens, methode en proces en gedeid goed binnen een continue veranderende omgeving. (nieuwe projecten)

What we offer

Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;

We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 3%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken, bonus);

Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;

Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina! Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;

We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.

Vacancy description

Als productie coordinator ben je verantwoordelijk voor de performance (Safety, Quality en Output) van de rasp kaas afdeling binnen het KVPC. Vanuit de dagdienst stuur je een mooi en gedreven team van circa 60 FTE aan welke werkzaam zijn in een drieploegen systeem. De afdeling is binnen KVPC zeer recent opgeleverd (eind 2021). Op het gebied van teamontwikkeling en continue verbeteren liggen voldoende uitdagingen voor je klaar.

In Wolvega staat de Kaasverpakkingslocatie van FrieslandCampina die kaas versnijdt en verpakt op een efficiënte, geautomatiseerde en duurzame manier, voor klanten in binnen- en buitenland. Er werken ongeveer 300 medewerkers, die goed worden opgeleid en ontwikkeld om met plezier hun werk te kunnen doen. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Op deze manier draagt de locatie Wolvega bij aan de doelstellingen van de organisatie en aan een goede melkprijs voor de boeren. In deze rol ben je verantwoordelijke voor de productieafdeling van RASP kaas. Je stuurt hier een team van z'n 60 medewerkers aan (in verschillende functies) Daarnaast werk je samen met de shiftmanagers in de ploegen (voor overige afdelingen) en de ondersteunende afdelingen. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de fabriek waar jij misschien komt te werken? Klik dan hier: Wat gebeurt er in ons kaasverpakkingscentrum in Wolvega? | FrieslandCampina Global Career Site 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 47356 | Productie Coördinator, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.