Logistiek Medewerker Loket

Bij FrieslandCampina Aalter, onderdeel van de business group Food & Beverages, zoeken we een Logistiek Medewerker Loket. In Aalter produceren en verpakken we langhoudbare drinkbare zuivelproducten onder onze eigen merknamen, zoals Cécémel, Campina, Nutroma, Fristi en Joyvalle en onder private label.

In deze rol maak je deel uit van het CSC NL team en sta je mede in voor een vlotte doorstroming van uitgaande transporten. Als Logistiek Medewerker loket kom je terecht in een dynamische werkomgeving waar klantentevredenheid en distributie efficiëntie elkaar ontmoeten.

Logistiek Medewerker Loket

What we ask

o Je bent klant- en oplossingsgericht, besluitvaardig en ondernemend zonder het belang van veiligheid en kwaliteit uit het oog te verliezen.

o Idealiter heb je minstens een afgeronde bachelor in een logistieke richting zoals supply chain management of bedrijfskunde op zak of toon je gelijkwaardige ervaring aan.

o Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met communicatief uitdagende situaties.

o Je bent flexibel (deze rol wordt uitgevoerd in 2-ploegen: 6u-14u en 14u-22u)

o Je bent administratief nauwkeurig en kan vlot overweg met Outlook en Excel.

What we offer

o We bieden enerzijds de voordelen van een internationale groep en anderzijds de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer heeft: best of both worlds!

o Ook biedt de organisatie een uitdagend loonpakket naar opleiding en ervaring en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

o We vinden het belangrijk dat je ook in een tijdelijke rol kan groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze producten onze organisatie als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

o Daarnaast is FrieslandCampina een financieel gezond bedrijf.

o Praktisch en heel fijn: je komt terecht in een filevrije omgeving.

Vacancy description

In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor:

o eerste aanspreekpunt voor chauffeurs die komen laden op de site te Aalter

o opmaak & opvolging van de laadplanning ism transporteurs & chauffeurs

o opmaak van de nodige documentatie (CMR, leverbonnen, etc)

o toezicht op de correcte naleving van de veiligheidsvoorschriften

o opvolging & coördinatie van verladingen ism de laadoperatoren & logistieke planners Je werkt hierbij samen met een brede organisatie van zowel interne (alle relevante afdelingen binnen CSC, de fighting units/verkoopsafdelingen, aankoop, CSC Excellence) als externe (transportbedrijven & externe magazijnen) partners.

o Als Logistiek Medewerker loket ben je onderdeel van het Logistics team binnen de Customer Supply Chain Netherlands. Je vormt een team met de Warehouse & Distribution Specialists in Aalter.

o We willen als team de beste zuivelleverancier zijn en blijven: gezien onze verantwoordelijkheid als laatste schakel richting de klant spelen hierin een cruciale rol in klant tevredenheid. We dragen die passie voor klanttevredenheid (zonder de kosten uit het oog te houden) uit richting onze teams, collega’s & stakeholders.

o FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer. We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 47995 | Logistiek Medewerker Loket, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.