Shift Manager - DAGDIENST

Ben jij een natuurlijke leider, die een bijdrage kan leveren aan een pro-actieve cultuur binnen jouw team? Werk je actief mee aan continue verbeterprocessen en ben je een motiverende teamplayer? Binnen Lochem zijn wij op zoek naar een krachtige, resultaatgerichte Shiftmanager.

Shift Manager - DAGDIENST

What we ask

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (richting Management, Food, Technologie of Chemistry);
 • Jij wil leren en ontwikkelen, wat betekent dat je binnen relatief korte tijd verschillende rollen kunt uitoefenen. Wellicht ben jij onze toekomstige plantmanager!
 • Je werkt zelf in dagdienst, maar weet je tijd goed managen in de aansturing van je team die in de 5 ploegen zit. 


Beschik jij over deze competenties? 

 • Jij denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je maakt je hier hard voor en houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald.
 • Je bent nieuwsgierig naar mensen en processen. Je wilt altijd weten wat het onderliggende probleem is en komt met structurele oplossingen. 
 • Je schakelt snel tussen verschillende afdelingen. Hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier. Zo weet je mensen mee te krijgen.
 • Je houdt optimaal overzicht over de productie, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hier resoluut naar; jij neemt je verantwoordelijkheid. 

What we offer

Wat krijg je van ons?

 • Bij ons heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling: bij FrieslandCampina binden wij graag goede mensen. 
 • Een goed salaris conform Zuivel CAO en de mogelijkheid om je leidinggevende skills te ontwikkelen in dagdienst
 • Werken in een technische productieomgeving waarin constant geïnvesteerd wordt.
 • Een werkplek met inspirerende collega’s.  


Waarom wil je dit niet mislopen? Omdat:

 • Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf die staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid;
 • Jij onderdeel wilt zijn van een bedrijf dat continu bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaande;
 • Jij wilt werken in een professionele omgeving waarin we met z’n allen continu een stap vooruit willen zetten. We stimuleren om van elkaar te leren. Iedere dag willen wij het beste uit onze mensen en onze processen halen;
 • De functie van Shiftmanager een prachtige stap is in jouw carrière. 

Vacancy description

Na het teamoverleg loop je opgewekt door de plant; je bent blij met alle veranderingen die je ziet. Je team heeft zich de afgelopen maanden sterk ontwikkeld en iedereen toont meer initiatief en eigenaarschap. Het is echt een gezamenlijke prestatie, eentje waar je trots op bent. Natuurlijk is er nog veel ruimte voor verbetering, maar jullie hebben de eerste stappen gezet. Met je collega-shiftmanagers heb je gekeken hoe jullie de prestaties konden verbeteren en ben je aan de slag gegaan met de ontwikkeling van je eigen team. Mede dankzij je enthousiasme kreeg je iedereen mee en kwamen je teamleden zelf ook met ideeën en verbeteringen. Er wordt nu veel meer gedacht in structurele oplossingen, in plaats van alleen het hier en nu. Dit wil je verder uitbouwen, samen met je team. Het feit dat jullie het écht gezamenlijk doen geeft je energie. Klaar voor de volgende stap! 

 

Wat ga je doen:

 • Je bent de ‘chief of operations’ en in staat om de gehele operatie aan te sturen:
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele productie proces, je coördineert het proces van aanvoer van goederen tot het afleveren van het beste product, onderhoudt contact met alle betrokkenen (medewerkers, afdelingen, externe partijen) om ervoor te zorgen dat dit continu doorloopt;
 • Je maakt een jaarplan voor je eigen team en vertaalt teamdoelstellingen naar teamleden;
 • Je leidt jouw team door het geven van het goede voorbeeld, houdt anderen verantwoordelijk en neemt eigen verantwoordelijkheid, laat betrokkenheid zien, corrigeert en complimenteert prestaties en stimuleert medewerkers de ruimte om zelf beslissingen te nemen;
 • Je zorgt voor een goed opgeleid team – signaleert opleidingsbehoefte op basis van strategische personeelsplanning, creëert opleidingsplannen en randvoorwaarden voor implementatie hiervan (WPO);
 • Je creëert een omgeving van continu verbeteren, dit door continu het belang van verbetering te benadrukken en het team te faciliteren in het identificeren van verbeteringen en hierop actie te ondernemen.
   

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Lochem verwerkt 10% van alle melk en 30% van alle room van FrieslandCampina. Daarmee is Lochem is één van de grotere melk verwerkende locaties in Nederland. De 200 medewerkers verwerken de room en melk in verschillende boter, boterolie, melkpoeder en gespecialiseerde melkeiwitten. In totaal maken de medewerkers in Lochem zo’n 100 verschillende eindproducten die wereldwijd hun afname vinden.

Apply now
1  / 
Job alert
Step 1

Create a job alert

Please provide your details here.

* Required fields

Receive job alert *

Select country

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Select experience

Multiple selection possible.

Select discipline

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Job alert succesfully created

Job alert successfully created!

Well done! Now it’s just a matter of time until you will receive our new job opportunities that match your preferences. It might be that spark that can start a career you love.

Bring your spark. Join us. Grow with us. Unleash your nature.

Are you sure you want to quit the job alert subscription process?

Close the process by clicking the button.

1  / 
JOB-ID: 41580 | Shift Manager - DAGDIENST, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.