Absolvent

Pune-ti cunostintele in practica
Absolvent
Paragraphs

Titlu
Acumuleaza o experienta relevanta printr-un stagiu de practica

Conţinut

Un stagiu de Internship (Practica) este o modalitate excelenta de a castiga experienta relevanta pentru o cariera de succes si de a face CV-ul tau sa iasa in evidenta. Este calea cea mai potrivita de a descoperi  atat o anumita zona de lucru dar si  cultura FrieslandCampina in timp ce te dezvolti si iti conturezi o cariera care conteaza.

Este timpul sa iti pui cunostintele in practica!

Oferim tinerilor talentati un mediu in care pot invata, creste si performa, in timp ce isi folosesc cunostintele acumulate in timpul studiilor. Programele noastre de Internship (Practica) sunt disponibile in diverse departamente. Si, bineinteles, exista oricand posibiltea sa ramai cu noi, in calitate de Trainee si apoi Angajat.

Titlu
Programul de Trainee in FrieslandCampina

Conţinut

Creste in directia dorita cu unul dintre programele noastre de Trainee. Pentru noi, succesul tau este si succesul nostru. Alaturi de noi te poti dezvolta atat professional, cat si personal. Iti oferim o experienta #asacumsecuvine si posibilitatea sa lucrezi pentru un brand puternic, recunoscut. Te vei confrunta cu situatii reale de business, intr-o industrie  rapida, cu un scop care inspira. Iti promitem o pozitie cu un nivel ridicat de responsabilitati, in care vei avea impact, iti vei descoperi punctele forte si te vei distra.

Ne potrivim?

  • Proaspat absolvent sau cu maxim 2 ani experienta
  • Dornic sa invete
  • O puternica auto-motivare
  • Pregatit sa isi aduca contributia si sa aiba impact
Lotti Wiegerink

Cum poti aplica?

How to prepare for your online interview at FrieslandCampina

Our interviews take place face to face and/or online (through video). In order to have a successful video interview, it is important to prepare yourself. We have created #10 tips to help you have the perfect video interview.

Video interview