FrieslandCampina’s Corporate Traineeship

Ons ‘fast track’ programma voor toekomstige leiders
Trainee - Unleash your Nature
Paragrafen

Titel
Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Start als trainee bij FrieslandCampina!

Inhoud

Als Corporate Trainee ben je ambitieus, denk en handel je out of the box en streef je ernaar jezelf te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied en breder.

Het FrieslandCampina traineeship is een tweejarig programma dat start in maart en september. Met twee uitdagende opdrachten, beide een jaar, kun je het verschil maken in jouw vakgebied en echt bijdragen aan het bedrijf en een betere wereld. Ons ‘fast track’ programma voor toekomstige leiders versnelt persoonlijke en professionele ontwikkeling met veel groeipotentieel in korte tijd, bijvoorbeeld met ons training & development programma opgezet door een gerenommeerde partner.

We hebben trainee programma’s voor de onderstaande disciplines:

De inschrijvingen voor het traineeship dat start in september 2024, staan open van 1 maart tot en met 7 april 2024. Het enige wat je hoeft te doen is je CV uploaden! 

Titel
FrieslandCampina’s Corporate Traineeship

Inhoud

Het FrieslandCampina trainee programma duurt 2 jaar en start in maart en september. Tijdens het traineeship krijg je twee opdrachten van een jaar. De eerste opdracht krijg je toegewezen en aan de tweede opdracht kan je zelf richting geven. Dit kan een vervolg zijn op je eerste opdracht of een volledig nieuwe opdracht zijn. Bij FrieslandCampina heb je vele kansen en streven we ernaar om met jou te investeren in je carrière en je doelen waar te maken.

Ben jij onze nieuwe trainee?

  • De potentie en capaciteit om te groeien in een ‘fast track’
  • Zojuist afgestudeerd of beperkte werkervaring
  • Een master diploma, universitaire manier van denken en werken
  • Internationale ervaring, extracurriculaire activiteiten (stages, bestuursjaar, je eigen bedrijf)
  • Vloeiend in Engels

Our Application Process

How to prepare for your online interview at FrieslandCampina

Our interviews take place face to face and/or online (through video). In order to have a successful video interview, it is important to prepare yourself. We have created #10 tips to help you have the perfect video interview.

Video interview