Operator Logistiek Voedingsmiddelen 3 Ploegen

Houd jij als geen ander het overzicht over logistieke processen? Als logistiek operator ken jij onze processen van binnen en van buiten en denk je altijd drie stappen vooruit. Jij zorgt ervoor dat iedereen in onze fabriek alles heeft dat ze nodig hebben om hun werk te doen. Omdat je inspeelt op problemen voordat ze ons proces kunnen verstoren, staat de fabriek nooit stil.

Operator Logistiek Voedingsmiddelen 3 Ploegen

What we ask

 • Je spreekt goed Nederlands of Engels;
 • Je kunt zelfstandig naar werk komen (zonder openbaar vervoer);
 • Je bent beschikbaar in drieploegendienst (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00, 22:00 tot 06:00);
 • Je hebt een geldig heftruckcertificaat;
 • Ervaring met logistiek, de voedselindustrie en SAP is een pré.

What we offer

 • Deze functie in ingeschaald in CAO KPH schaal C (€  2.324,48 tot € 2.548,03 per maand o.b.v. 36 uur), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Een ploegentoeslag van gemiddeld 20%;
 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden;
 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;
 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.

Vacancy description

We snijden, schaven en verpakken onze kazen in onze fabriek in Wolvega. Als logistiek operator ontvang je de kaas en sla je deze op. Om het overzicht te houden over onze voorraad leg jij alles dat de fabriek binnen komt en verlaat in SAP. Je kunt in verschillende afdelingen werken. Jij bepaalt waar je werkt, afhankelijk van je vaardigheden en de prioriteiten die je bespreekt met je teamleider. Het is belangrijk dat je onder druk kunt werken en het overzicht houdt over wat je moet doen. Je houdt de stroom van producten in de gaten door onze systemen en terwijl je door de fabriek rijdt. Als je een probleem ziet, los je het zelf op of bespreek je het met je collega’s. Daarnaast houd jij je bezig met:

 • Bedienen van machines en geautomatiseerde lijnen;
 • Reinigen van de installaties en werkomgeving;
 • Verrichten van kwaliteitscontroles en administratieve handelingen.

De ploegen wisselen wekelijks. Als je de ene week de late dienst (14:00 tot 22:00) werkt, werk je de volgende week de vroege dienst (06:00 tot 14:00). De nachtdienst begint op zondag. Omdat de ploegen wekelijks wisselen is het makkelijk om je werk en privéleven in te plannen.

FrieslandCampina vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Omdat je met voedselproducten werkt, volgen we strenge veiligheidsregels. Je krijgt een uitgebreide introductie wanneer je begint. Daarna krijg je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien tot allround operator en uiteindelijk tot ploegleider.

Je bent vast benieuwd naar waar je straks komt te werken. Daar vertellen we je graag meer over: In het kleinverpakkingscentrum van FrieslandCampina in Wolvega wordt jaarlijks meer dan 60.000 ton kaas verwerkt. Dat doen we met meer dan 300 collega's. De blokken kaas die hier binnen komen, worden gesneden in plakjes, geraspt, en versneden in snackformaat. Je vindt de producten die in Wolvega worden gemaakt in de schappen bij je eigen supermarkt en over de hele wereld. Ben je nieuwsgierig geworden naar de fabriek waar jij misschien komt te werken? Klik dan hier: Sfeerimpressie Wolvega

Trouw blijven aan wie je echt bent, dat is jouw startpunt bij FrieslandCampina. Want juist door onze verschillen te omarmen, kunnen we samen groeien. We willen een werkomgeving creëren die alle medewerkers hun beste en meest authentieke zelf laat zijn. Als wij bij jou passen, maar je niet zeker weet of jij helemaal bij de rol past, moedigen we je nog steeds aan om te solliciteren zodat we je kunnen helpen om de rol te vinden die het beste bij jou past.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 47468 | Operator Logistiek Voedingsmiddelen 3 Ploegen, Netherlands

What is your name?

Text fieldset

Hello , we’d like to ask you some questions.

Question

Mag je in Nederland werken? Are you allowed to work in the Netherlands?

Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.