Allround monteur (3 ploegen)

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? FrieslandCampina is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. We zijn op zoek naar een daadkrachtige, secure technicus die z’n mouwen opstroopt zodra daar iets in misgaat of dreigt mis te gaan. Concreet wil dat zeggen dat je storingswerkzaamheden uitvoert in een technisch geavanceerde omgeving. De verpakkingslocatie zit boordevol interessante technieken waar je zowel op besturingsgebied als op mechanisch gebied veel uitdaging kunt vinden.

Allround monteur (3 ploegen)

What we ask

We zoeken een resultaatgerichte communicatief vaardige professional, een doorzetter die goed is in probleemanalyse. Wil jij graag samen met productie de installaties naar een steeds hoger niveau brengen en ben je bereid om consignatie diensten te draaien? Dan ben jij de allround storingsmonteur waar we in Wolvega graag mee samenwerken!

 

Wat vragen wij van jou?

  • Elektrotechnische/ mechatronische opleiding op MBO 4-niveau (MTS);
  • meedraaien in 3 ploegendienst;
  • kennis/interesse in besturingstechniek;
  • Bereidheid tot consignatiedienst; "

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld, we vinden het belangrijk dat je blijft groeien.

Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling; Zo leer je tenslotte het meest. 

Vacancy description

Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door. Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is. We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren. Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Dan is dit je kans!

Het team bestaat uit 9 storingsmonteurs (3 per ploeg) waar jij één van zult zijn.

Er zijn 5 monteurs die het onderhoud in dagdienst uitvoeren. Samen met 3 werkvoorbereiders en twee technisch specialisten vormt dit de technische dienst.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 41622 | Allround monteur (3 ploegen), Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.