Intern Corporate Communication

Deze meewerkstage geeft je de mogelijkheid in korte tijd veel te leren en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op het gebied van communicatie. Wil jij werkervaring opdoen bij een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Intern Corporate Communication

What we ask

  • 3e of 4e jaar student Communicatie HBO/WO of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met digitale communicatie
  • Startdatum januari of februari 2022
  • 4 à 5 dagen per week beschikbaar voor 5 à 6 maanden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een meewerkstage, geen afstudeeropdracht
  • Proactief, nauwkeurig, enthousiast en zelfstandig. Je weet van aanpakken!
  • Kennis van de agrarische sector en de wereld van onze leden-melkveehouders

What we offer

Een interessante en leerzame stage binnen een veelzijdig team waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat je blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Vacancy description

Als stagiaire draai je volop mee in de werkzaamheden voor de communicatie met de leden-melkveehouders. Je coördineert en creëert onze digitale nieuwsbrieven, schrijft en publiceert (web)teksten, beheert de contentkalender en werkt mee in verschillende communicatieprojecten. Je leert communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap en met inzet van de juiste middelen.

De 16.995 leden-melkveehouders van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland en hun families delen een passie: het produceren van duurzame melk, van de hoogste kwaliteit! Van deze melk maken de 23.783 medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige zuivelproducten voor consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie waarin de leden-melkveehouders verenigd zijn, kent een geschiedenis van bijna 150 jaar en is nog altijd springlevend.

Als stagiaire communicatie maak je onderdeel uit van de afdeling corporate communication. Je focus ligt vooral op de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Een belangrijk doel is om de verbinding met hen te versterken. We communiceren via digitale kanalen (website, apps, e-mail, nieuwsbrieven), offline kanalen (magazine, folders, brieven) en fysieke bijeenkomsten.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 42971 | Intern Corporate Communication, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.