Operator Voedingsindustrie in Opleiding

Heb jij de ambitie om door te groeien naar operator? Als operator in opleiding zorg jij ervoor dat onze machines en robots zo soepel mogelijk draaien. Je zorgt ervoor dat ze nooit grondstoffen tekortkomen. Als een machine aangepast moet worden, weet jij wat je moet doen. Jij hebt de ambitie om door te groeien naar operator en je bent bereid om alle kneepjes van het vak te leren.

Operator Voedingsindustrie in Opleiding

Elvárásaink

  • Je spreekt goed Nederlands of Engels;
  • Je kunt zelfstandig naar werk komen (zonder openbaar vervoer);
  • Je bent beschikbaar voor alle drie de ploegen (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00, 22:00 tot 06:00).

Amit kínálunk

  • ​​​​​​Salaris conform CAO KPH schaal B (€ 2.239,90 tot € 2.450,41 per maand) en een ploegentoeslag van gemiddeld 20 procent;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Verse broodjes en gratis melk tijdens je pauze;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, eindejaarsuitekering en een pensioenfonds;
  • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s.

Pozíció bemutatás

Tijdens onze opleiding tot operator onderhoud je onze machines en robots. Je zorgt ervoor dat de fabriek schoon en netjes is om eventuele storingen te voorkomen. Als er storingen zijn kan jij ze in sommige gevallen verhelpen en weet je wanneer je een operator om hulp moet vragen.

Omdat je met voedselproducten werkt, volgen we strenge veiligheidsregels. Je hoeft niet alles al te weten, want je wordt goed begeleid door je collega’s.

De ploegen wisselen wekelijks. Als je de ene week de late dienst (14:00 tot 22:00) werkt, werk je de volgende week de vroege dienst (06:00 tot 14:00). De nachtdienst begint op zondag. Omdat de ploegen wekelijks wisselen is het makkelijk om je werk en privéleven in te plannen. Houd er rekening mee dat dit werk fysiek intensief kan zijn.

FrieslandCampina vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Je krijgt een uitgebreide introductie wanneer je begint. Daarna krijg je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien tot operator en uiteindelijk tot ploegleider.

In het kaasverpakkingscentrum van FrieslandCampina in Wolvega wordt jaarlijks meer dan 50.000 ton kaas verwerkt. We zijn bezig met een uitbreiding om de kaas op meer manieren te kunnen verwerken. Dat betekent dat er mooie uitdagingen voor jou liggen. Ben je nieuwsgierig geworden waar jij wellicht komt te werken? Klik dan op de link voor een sfeerimpressie: Sfeerimpressie Wolvega

Jelentkezzen most

Kapcsolat

Robert van der Meer

1  / 
JOB-ID: 45033 | Operator Voedingsindustrie in Opleiding, Netherlands
Basic information

Jelentkezés erre az álláslehetőségre

Kérjük, adja meg az adatait itt.

* Kötelező mezők

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Biztosan kilép a pályázási folyamatból?

A gombra kattintva lezárja a folyamatot vagy ossza meg a nyitott pozíciót.