Stagiair Communicatie

Deze meewerkstage in het team ledencommunicatie van FrieslandCampina geeft je de mogelijkheid in korte tijd veel te leren en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op het gebied van communicatie. Wil jij werkervaring opdoen bij een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Stagiair Communicatie

Ce ne dorim

  • 3e of 4e jaar student Communicatie HBO/WO of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met digitale communicatie
  • Beschikbaar voor 4 - 6 maanden
  • 4 à 5 dagen per week beschikbaar, waarvan twee dagen aanwezig op kantoor in Amersfoort
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van het Duits is een pré
  • Bij voorkeur een meewerkstage, afstudeeropdrachten zijn bespreekbaar
  • Proactief, nauwkeurig, enthousiast en zelfstandig. Je weet van aanpakken!
  • Kennis van de agrarische sector en de wereld van onze leden-melkveehouders is een pré

Ce oferim

Een interessante en leerzame stage binnen het veelzijdige team ledencommunicatie, waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat je blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Descrierea postului vacant

Als stagiaire draai je volop mee in de werkzaamheden voor de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Je coördineert en creëert onze digitale nieuwsbrieven, schrijft en publiceert (web)teksten, beheert de contentkalender en werkt mee in verschillende communicatieprojecten. Je leert communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap en met inzet van de juiste middelen.

La FrieslandCampina credem într-un mediu de lucru în care fiecare angajat își poate manifesta personalitatea în mod autentic și se simte împuternicit să își descătușeze întregul potențial. Acceptăm diferențele și suntem deschisi către aplicanți, indiferent de sex, religie, rasă, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate sau naționalitate. Dacă cine suntem noi ți se potrivește, te încurajăm să aplici, chiar dacă simți că s-ar putea să nu îndeplinești toate cerințele rolului.

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

De ruim 15.000 leden-melkveehouders van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland en hun families delen een passie: het produceren van duurzame melk, van de hoogste kwaliteit! Van deze melk maken 22.000 medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige zuivelproducten voor consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie waarin de leden-melkveehouders verenigd zijn, kent een geschiedenis van meer dan 150 jaar en is nog altijd springlevend.

Als stagiaire communicatie maak je onderdeel uit van de afdeling corporate communication. Je focus ligt vooral op de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Een belangrijk doel is om de verbinding met hen te versterken. We communiceren via digitale kanalen (website, apps, e-mail, nieuwsbrieven), offline kanalen (magazine, folders, brieven) en fysieke bijeenkomsten.

Aplica acum
1  / 
JOB-ID: 50538 | Stagiair Communicatie, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant