Toine Dekkers: Je hebt hier een hoge dosis vrijheid!

Toine Dekkers
Paragraphs

Monteur in de fabriek in Veghel

Toine Dekkers is werkzaam bij FrieslandCampina als Maintenance- en Calibration Technician in de ingrediëntenfabriek in Veghel. 6 jaar geleden begon hij als Electro en Instrumentatie monteur en in de jaren daarna is hij doorgegroeid naar Maintenance- en Calibration Technician. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich vooral bezig met het uitvoeren van kalibraties. Verder is hij ook ambassadeur voor de campagne "Ik STA op voor veiligheid".

Ik vind het erg leuk om in deze technische omgeving te werken. Bij FC is het fijn dat je zelf je eigen initiatieven kunt nemen en je een hoge dosis vrijheid hebt.

Mijn loopbaan

Ik ben in 2018 begonnen bij FrieslandCampina. In het begin heb ik eerst enkel E&I (Electro & Instrumentatie) werkzaamheden uitgevoerd en pas na een poosje heb ik mijn expertise uitgebouwd naar all round monteur. Laatste 2 jaren ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de jaarlijkse kalibraties en storingen op het gebied van afwijkingen aan het proces.

Toine

Titel
Mijn waarden

Inhoud

Mijn belangrijkste waarde in het leven is dat ik een geweldig gezin heb en dat is denkbeeldig mijn hoofdbedrijf. Hier dient alles goed gesmeerd te verlopen. Ik streef ernaar dat de kwaliteit van het leven wat ik leid zo hoog mogelijk is.

Mijn belangrijkste waarde in het werk is dat we een mooi team zijn en dat we prettig met elkaar om kunnen gaan. Iedere dag met plezier naar je werk kunnen gaan is een mooi streven.

Betrouwbaar by Nature

Dit zie je terug in mijn werk omdat ik in alles gestructureerd en geordend ben. Mijn bureau is ten alle tijden netjes en opgeruimd, om zo de rust beter te kunnen bewaren. Dikwijls is het zo dat ik in alle rust geconcentreerd mijn certificaten kan maken zonder dat er fouten gemaakt worden.

Tione Dekkers

Titel
Ik STA op voor veiligheid

Inhoud

Door mijn ambassadeurschap ben ik een MVK-opleiding aan het volgen. De opleiding die ik volg is veiligheidskundige. Ik wil er graag voor zorgen dat al mijn collega's na hun werkdag weer veilig naar huis toe gaan. Het is mooi dat ik hierin een bijdrage kan leveren.

Wil jij ook aan slag slag als monteur? Bekijk de vacatures hier!

Country Context
nld