Thi Hang: Elke dag in de fabriek is anders

Thi Hang
Paragraphs

Inhoud

Thi Hang is Proces Operator bij de Bussenfabriek in Leeuwarden. Zes jaar geleden is ze begonnen met werken bij FrieslandCampina, eerst 1,5 jaar als uitzendkracht en daarna is ze vast in dienst gekomen. Thi Hang maakt blikken en bussen. Bij haar op de afdeling komt het materiaal hiervan binnen op rollen en ze maken dat materiaal tot blikjes met een deksel.

Mijn werk is mijn hobby, ik vind het harstikke leuk om hier te komen.

Mijn team

Het werk, mijn collega’s en mijn baas zijn leuk. We staan iedere dag voor elkaar klaar. In bepaalde werkzaamheden vullen mijn teamgenoten mij aan en dat doe ik dan ook bij hun. Zo worden we ook weer sterker als team. Als er wat is, dan vraag ik gewoon mijn collega's en dan is er altijd iemand die mij helpt. 

Team Thi Hang

Titel
Hoe begint mijn werkdag?

Inhoud

Eerst een rondje lopen, kijken waar werk is. Lijnen en machines controleren, bijvullen, etc. Kijken of er geen krassen of deuken zijn in de bussen. Ik begin dus met een controle.

Gepassioneerd by Nature

Ik ben technisch en houd van sleutelen. Het product dat we maken vind ik heel bijzonder. Als ik iemand meeneem de fabriek in, dan laat ik het liefst zien hoe wij een blikje kunnen maken. Hoe het van zo’n grote rol een klein blikje wordt die je kunt gebruiken.

Gepassioneerd by nature

Wil jij ook aan de slag als Operator? Bekijk dan nu de vacatures!

Country Context
nld