Supply Chain & Operations traineeship

De aanmeldingen zijn open van 30 augustus tot en met 17 oktober 2021
Unleash your nature
Paragrafen

Titel
Klaar om je carrière een kickstart te geven?

Inhoud

De teams waar je in zal gaan werken houden zich bezig met het verbeteren van de  organisatorische, technische en analytische werkzaamheden. Dit doen we om er zeker van te zijn dat we het juiste product op de juiste locatie op de juiste tijd leveren. Binnen het Supply Chain & Operations traineeship kan je denken aan een rol als Team lead bij de verpakkings afdeling van Leerdam of Manager planning op locatie om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren. Andere mogelijke rollen zijn Continious Improvement Project manager in Beilen of een Demand Planner in Amersfoort

Heb jij een passie voor productieprocessen en wil je graag werken bij een bedrijf dat de hele keten in handen heeft, van gras tot glas?

We zijn op zoek naar trainees die de ambitie hebben om om te ontwikkelen tot plantmanager op één van onze productielocaties en daarmee door te groeien naar een rol als Director Manufacturing.

Titel
Onze Supply Chain

Inhoud

In onze fabrieken zijn veiligheid en continue verbetering van groot belang. Met een jaarlijkse waarde van een half miljard euro innoveren wij zowel op technisch als op productgebied. Om beter voor onze wereld te zorgen, beogen wij onze CO2-emissie te reduceren door gebruik te maken van groene energie. Dit doen wij door bijvoorbeeld zonnepanelen te installeren op de daken van boerderijen en door de water en energie consumptie te reduceren in fabrieken.

De melkaanvoer is de basis van alle waardevolle productie processen van FrieslandCampina. De uitdaging is om alle melk te verwerken, of dat in een Mona dessert of in Milner kaas is. Daarnaast worden melkcomponenten ook verwerkt tot farmaceutische grondstoffen, halffabricaten of baby-en kindervoeding. Bij FrieslandCampina domineren we de gehele keten van gras tot glas.

Ben jij onze trainee?

  • WO Master diploma (bij voorkeur in Mechanical Engineering, Industrial Engineering and Management, Technology of Supply Chain Management)
  • Je bent bereid te werken in de verschillende disciplines binnen de Supply Chain/Operations (QA, Operations Maitenance, Plan&Deliver)
  • Je hebt de ambitie om een carrière te maken binnen de productie omgeving
  • Vloeiend in Nederlands

Titel
Voorbeelden van opdrachten

Inhoud

Continuous Improvement project manager

In een rol als continuous improvement manager zal je moeten nadenken over het verbeteren van processen binnen en rondom de fabrieken van FrieslandCampina. Jouw doel is om de productie zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen, door deze kwestie te bekijken vanuit verschillende perspectieven.

Team Lead verpakking

Als een team lead verpakking ben je verantwoordelijk voor de productie van de verpakking afdeling. Veiligheid, kwaliteit en kosten zijn zeer belangrijk. Om er zeker van te zijn dat de productie op tijd gedraaid wordt, vertel jij de operators wat ze moeten doen. Je zal prioriteiten moeten stellen, beslissingen snel moeten nemen en duidelijk moeten kunnen communiceren. Tijdens de dag heb je geregeld contact met andere afdelingen (processen en logistiek) om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Joris, Supply Chain & Operations Trainee

“Tijdens het traineeship krijg je veel uitdagingen, gevarieerd werk en leer je over de verschillende aspecten van onze supply chain. Door de variatie in opdrachten doe je een breed scala aan ervaring op. Dankzij extra workshops en de feedbackcultuur krijg je echt de kans om je vaardigheden en mindset te ontwikkelen om continu vooruitgang te boeken in je carrière.” Joris, Supply Chain & Operations trainee

Joris
Eva van Hoogstraten

Contact

De aanmeldingen zijn open van 30 augustus tot en met 17 oktober 2021

Heb je vragen over het traineeship? Neem contact met mij op! 

Eva van Hoogstraten