Team Leider vul & verpakking

Leiderschap, dynamiek & continue verbeteren. Dit zijn een aantal woorden die onze positie van Teamleider vul & verpakking kort omschrijven. Spreken deze woorden jou aan? Dan is deze positie wat voor jou!

Team Leider vul & verpakking

What we ask

Wat breng jij mee?

Een flink stuk ervaring in het aansturen van een team, waarmee je, in combinatie met jouw drive en jouw communicatieve vaardigheden snel kunt schakelen op verschillende niveaus. Je bent pragmatisch, hebt het vermogen om te analyseren en jouw bevindingen te vertalen, zowel richting hoger management als naar de werkvloer. Je stelt je op als een People Manager en rol model op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een ervaren leidinggevende met de juiste werkmentaliteit, die weet hoe je een verandering kan doorvoeren. In combinatie met jouw drive en communicatieve vaardigheden kun je snel schakelen op verschillende niveaus. Daarnaast ben je pragmatisch en heb je het vermogen om te analyseren. Je stelt je op als een People Manager en bent een rolmodel op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Verder zien we de volgende elementen graag terug op jouw CV:

 • Afgeronde HBO opleiding.
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring.
 • Werkervaring binnen de levensmiddelen sector is een pré.
 • Kennis over of ervaring met verbeterprogramma’s als Lean Six Sigma of WCOM.
 • Competenties: coachend, prioriteiten stellen, resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig, teamplayer, besluitvaardig, ondernemend, analytisch en van nature vernieuwend en gedreven.
 • Ervaring met verzuimmanagement en performance management zijn een pré.

What we offer

Jouw salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie en jouw werkervaring. Omdat de positie in een 3-ploegen rooster plaatsvindt, komt er bovenop je basis salaris een ploegentoeslag van gemiddeld 20%

Vacancy description

Jij als Teamleider vul & verpakking

Als Teamleider Productie ben jij werkzaam binnen de Vul- en Verpakkingsafdeling (VVA) van onze fabriek. Jij bent in staat om van een groep (van 25 medewerkers) een hecht team te creëren. Deze collega’s beschikken over heel veel inhoudelijke kennis. Jij brengt de juiste teamspirit mee en weet het optimale uit de medewerkers te halen. Kortom, wij zoeken een echte People Manager die het productie proces graag wil leren.

 

Als Teamleider vul & verpakking ben jij verantwoordelijk over één van de drie ploegen, werkend in een ochtend, middag of nachtdienst (06:00, 14:00, 22:00 uur). Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en productievoortgang van jouw ploeg. Als teamleider weet jij als geen ander hoe je mensen kunt motiveren en signaleer je potentiele verbeteringen. Jij pakt een leidende rol in deze verbeterprocessen en weet alle stakeholders goed mee te nemen in jouw verhaal.

 

Hoe ga je dit doen?

 • Je haalt het beste uit je collega’s, benut hun talenten optimaal en hebt oog voor (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Je werkt nauw samen met de Productie Manager, collega Teamleiders en andere stakeholders als TD, QA, Planning, HR & SHE.
 • Je geeft leiding aan een groep van 25 FTE.
 • Je richt je focus op prestatie: Je volgt de voortgang van het proces en je bent kritisch op afwijkingen.
 • Je neemt initiatief en maakt snelle beslissingen.
 • Je geeft leiding aan verbeterprojecten, waarbij je contact houdt met onze WCOM verbeterteams.
 • Je bent actief bezig met je eigen ontwikkeling. 

De fabriek Maasdam

Maasdam heeft de missie om elke dag weer ‘het FrieslandCampina vlaggenschip voor zuivelspecialiteiten met de hoogste kwaliteit en hoogste servicegraad’ te zijn. Met zo’n 180 collega’s zetten wij ons in om de lekkerste dagverse zuivel te produceren onder de merken Campina, Optimel, Mona, Vifit en private label.

Onze melk wordt dag en nacht aangeleverd en verwerkt tot eindproduct op de afdeling Processing. In de VVA wordt het product vervolgens verpakt, door robots op pallets gestapeld, en verplaatst naar ons naastgelegen distributiecentrum. Voor het leveren van de meest verse producten aan onze klanten, worden onze producten dagelijks bereid en direct gedistribueerd. Hierdoor is de VVA een zeer dynamische omgeving en moet je in staat zijn om snelle beslissingen te nemen.

 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 6601 | Team Leider vul & verpakking, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.