Short description

Bij FrieslandCampina Consumer Dairy Belux met locatie in Gent (Destelbergen), zijn we op zoek naar een Sales Support Manager om het Sales team te versterken.

Short description

What we ask

- Je hebt een passie voor zuivel
- Je kan terugkijken op een aantal jaren ervaring in een commerciële binnendienst (ervaring in leiding geven is een pluspunt)
- Je bent een ondernemend persoon en denkt steeds resultaatsgericht en consumer-first.

- Je hebt oog voor detail maar bent ook in staat het overzicht te bewaren en processen te sturen en te verbeteren.
- Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt zelfstandig gefundeerde beslissingen
- Je bent stressbestendig en kan een team aansturen.
- Je communiceert duidelijk en vlot en hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.
- PC: je hebt een grondige kennis van SAP, Excel, Word; Sharepoint is een plus
- Sterke analytische competenties

What we offer

We bieden jou een uitdagende, veelzijdige functie in een commerciële omgeving.

Je gaat werken met leuke en sterke merken.

Je maakt onderdeel uit van een (h)echt en professioneel team in een internationale setting met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Vacancy description

Account support: in deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren, opvolgen en inrichten van klantnummers, tarieven en condities in SAP alsook het in goede banen leiden van de offertebehandeling. Jouw team is een onmisbare schakel in het Sales team en biedt tevens commerciële ondersteuning aan de Account Managers. Dit vertaalt zich onder andere in het opvolgen van de jaarakkoorden en klantafspraken en het behandelen van de ontvangen klachten ivm condities en facturatie.

Teammanagement: leiden, ontwikkelen en inspireren van het team. Je coacht en motiveert het team en zorgt ervoor dat het talent van alle teamleden optimaal benut wordt. Als actief teamlid ben je een motiverende coach, bereid om mee te helpen waar nodig maar toch met voldoende daadkracht om te sturen en te leiden. Een goed geolied team dat multi-inzetbaar is, is jouw doel. Door de nauwe samenwerking met je collega's vorm je elkaars back-up indien nodig.

General sales administration – Back Office: je zorgt voor correcte en tijdige communicatie en uitvoering van de afspraken tussen FrieslandCampina en de klant volgens vastgelegde procedures. Je verzekert een efficiënte service afgestemd op de noden van de klant enerzijds en de timing en kwaliteitseisen van de organisatie anderzijds. Dit vertaalt zich onder andere in het opvolgen van actielijsten, verzamelen, registreren en klasseren van gegevens, mailings opstellen,…
- Je bekijkt systemen, processen en procedures met een kritisch oog en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Je neemt hierbij de lead om verbeteringsvoorstellen te doen en opportuniteiten op te volgen.

Als Sales Support Manager sta je aan het hoofd van het Sales Support team en rapporteer je aan de Sales Director. Naast de verantwoordelijkheid over jouw eigen takenpakket, ben jij een echte inspirator en zorg je voor een optimale werking van jouw team.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 40040 | Sales Support Manager, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.