Operator Voorfabriek (centrifugist)

In een van de grootste kaasfabrieken van Nederland, in Gerkesklooster, zijn wij op zoek naar een Operator Voorfabriek (centrifugist). Met de laatste technologie wordt hier kaas, poeder en Valess gemaakt van melk. Om deze fabriek naar een nog hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar dé Operator Voorfabriek. Ben jij degene die affiniteit heeft met melk en/of kaas én kun jij goed plannen? Lees dan hieronder meer over onze vacature.

Operator Voorfabriek (centrifugist)

What we ask

  • Minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Jij hanteert hoge normen op het gebied van kwaliteit, hygiëne (voedsel)veiligheid, netheid & discipline en bent je zeer bewust van klant- en kwaliteit in denken en doen.
  • Jij bent bereid om in 5-ploegendienst te werken en flexibel om op verschillende plekken te worden ingezet;
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk bij FrieslandCampina en daarom ben jij bereid tot het volgen van aanvullende relevante scholing.
  • Ervaring in de zuivel is een pré.

What we offer

  • Salaris conform Zuivel CAO 6;
  • Ploegentoeslag;
  • Eindejaarsuitkering van 3,5%
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Prettige werksfeer in een ambitieus team;

Vacancy description

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het klaarzetten van de grondstoffen welke worden aangevoerd voor de kaasproductie. Deze zet jij in de juiste hoeveelheden klaar. Je plant en kijkt hierbij goed vooruit, omdat jij alweer bezig bent met de productie van de opvolgende dag.

Door middel van monstername en analyse controleer je de melk en indien noodzakelijk stuur je het proces bij. Wij verwachten dat jij storingen herkent en hierop adequate maatregelen neemt. De toe- en afvoer van grondstoffen en eindproducten behoort ook tot jouw takenpakket.

 

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij FrieslandCampina. Als Operator Processing zorg jij ook dat de installaties, randapparatuur en omgeving worden gereinigd en gedesinfecteerd. Bij al jouw werkzaamheden neem jij de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften (ISO, HACCP e.d.) in acht en leef je deze na. Alle proces- en kwaliteitsgegevens leg jij vast in ons systeem. Je werkt in een team van ongeveer tien medewerkers, waarbij jij als enige verantwoordelijk bent voor de voorfabriek. Je draagt verantwoording af aan een teamleider. Tot slot neem jij deel aan werkgroepen in het kader van Continuous Improvement, het doen van verbetervoorstellen voor het optimaliseren van processen op kwalitatief en kwantitatief niveau.​​

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer.

Kaasproductielocatie Gerkesklooster kenmerkt zich als dé kaasspecialiteitenlocatie van FrieslandCampina. In de afgelop[en jaren is hier veel geïnvesteerd in uitbreiding in vernieuwing van de fabriek. Ook de komende jaren zullen nog in het teken staan van verder groei van deze 'flagship-locatie' locatie van FrieslandCampina.

 

We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 521 | Operator Voorfabriek (centrifugist), Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.