Heftruckchauffeur Voedingsindustrie

Jij bent een heftruckchauffeur met ambitie. Jij wil namelijk op korte termijn doorgroeien naar logistiek operator. Dat heb je ook in je mars. Je doorziet het logistieke proces en je weet wat je moet doen om ervoor te zorgen dat de fabriek blijft draaien.

Heftruckchauffeur Voedingsindustrie

What we ask

 • Je spreekt goed Nederlands of Engels;
 • Je hebt een heftruckcertificaat;
 • Je kunt zelfstandig naar werk komen (zonder openbaar vervoer);
 • Je bent beschikbaar in drieploegendienst (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00, 22:00 tot 06:00);
 • Ervaring als operator is een pré.

What we offer

 • Deze functie in ingeschaald in CAO KPH schaal B (€  2.239,90 tot € 2.450,01 per maand o.b.v. 36 uur), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Een ploegentoeslag van gemiddeld 20%;
 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;  
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden;
 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;    
 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!  
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;  
 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.

Vacancy description

Onze logistieke afdeling is verdeeld in drie delen. Je rijdt de kazen uit de vrachtwagens in de ontvangsthal. Je slaat de grondstoffen en producten ook op in ons geautomatiseerde pakhuis. Je vervoert afval en grondstoffen van en naar ons tussenmagazijn. Als de kaas volledig verwerkt is, rijd jij ze van de lijn naar het magazijn waar ze op de vrachtwagens worden geladen.

Je houdt de stroom van producten in de gaten door onze systemen (zoals SAP) en terwijl je door de fabriek rijdt. Als je een probleem ziet, los je het zelf op of bespreek je het met je collega’s.

Omdat je met voedselproducten werkt, volgen we strenge veiligheidsregels. Je hoeft niet alles al te weten, want je wordt goed begeleid door je collega’s.

De ploegen wisselen wekelijks. Als je de ene week de late dienst (14:00 tot 22:00) werkt, werk je de volgende week de vroege dienst (06:00 tot 14:00). De nachtdienst begint op zondag. Omdat de ploegen wekelijks wisselen is het makkelijk om je werk en privéleven in te plannen.

FrieslandCampina vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Omdat je met voedselproducten werkt, volgen we strenge veiligheidsregels. Je krijgt een uitgebreide introductie wanneer je begint. Daarna krijg je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien tot allround operator en uiteindelijk tot ploegleider.

Je bent vast benieuwd naar waar je straks komt te werken. Daar vertellen we je graag meer over: In het kleinverpakkingscentrum van FrieslandCampina in Wolvega wordt jaarlijks meer dan 60.000 ton kaas verwerkt. Dat doen we met meer dan 300 collega's. De blokken kaas die hier binnen komen, worden gesneden in plakjes, geraspt, en versneden in snackformaat. Je vindt de producten die in Wolvega worden gemaakt in de schappen bij je eigen supermarkt en over de hele wereld. Ben je nieuwsgierig geworden naar de fabriek waar jij misschien komt te werken? Klik dan hier: Sfeerimpressie Wolvega

Apply now
1  / 
JOB-ID: 45428 | Heftruckchauffeur Voedingsindustrie, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.