Customer Service Officer Export - Velder

Velder is dé ketenpartner in de wereld van kaas. We hebben een autonome positie binnen FrieslandCampina en al meer dan 100 jaar weten wij onszelf continue opnieuw uit te vinden en de markt naar een hoger niveau te brengen. Iedere dag worden we beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien.

 

Dit is waarom je als Customer Service Officer Export bij ons wilt werken:

-    Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor onze klanten overal ter wereld. 
-    Je zorgt ervoor dat het hele proces van order tot levering perfect verloopt.
-    Je werkt in een complexe en dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief wat ervoor zorgt dat je uitgedaagd blijft.
-    Er ligt wekelijks kaas op de afdeling om te proeven (wie wil dat nou niet!) en je leert alles over kaas. 

Customer Service Officer Export - Velder

What we ask

  • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
  • Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding.
  • Bij voorkeur heb je 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en met COKZ processen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk in het bouwen en onderhouden van internationale relaties.
  • Je staat bekend om je accurate manier van werken.
  • Het is een pre als je naast Engels en Nederlands een 3e en misschien zelfs wel een 4e taal beheerst.  

What we offer

Dit is een afwisselende en uitdagende rol in een organisatie waarin medewerkers het hart vormen, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen.

 

Je wordt onderdeel van het Customer Service team bestaande uit bijna 20 collega’s. In het Customer Service team werken we in 4 clusters; Classic Retail, Out of Home & Retail en Wholesale en Export. Het Export team bestaat naast jou uit 3 andere collega’s en jullie werken nauw samen met de Account Managers en Sales Assistenten van Export. Als Customer Service team willen we graag van elkaar te leren en vinden we persoonlijke betrokkenheid en fun in (en buiten) ons werk belangrijk!

 

 

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Vacancy description

Als Customer Service Officer Export ben jij de schakel tussen onze internationale klanten, het Sales team en onze Supply Chain. Je bent verantwoordelijk voor het proces van order tot levering. Je voert orders in, zorgt ervoor dat het transport tussen onze product- en laadlocaties wordt geregeld en je draagt er zorg voor dat de benodigde transport- en douanedocumenten er zijn. Ook verwerk en volg je klachten, retouren en eventuele naleveringen op. Ten slotte bewaak je de voortgang van het orderproces en lost (dreigende) verstoringen op.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Related Vacancies

1  / 
JOB-ID: 53802 | Customer Service Officer Export - Velder, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.