Account Manager

Bij FrieslandCampina Belgium Cheese NV, werkend onder de naam Velder, zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager. Iemand die vanuit zijn/haar liefde voor food en met een passie voor kaas ambassadeurschap uitstraalt naar de buitenwereld.

 

Account Manager

What we ask

 • Je hebt een passie voor zuivel
 • Je hebt een Master of Bachelor diploma en koppelt dit aan minstens een eerste ervaring in sales, bij voorkeur FMCG
 • Relaties ontwikkelen en onderhouden zit in je DNA. Je opent makkelijk nieuwe deuren en bouwt graag relaties op.
 • Je bent een geboren netwerker met uitstekende onderhandelingsskills; iemand die kan luisteren en geduld toont wanneer het moet en kan closen wanneer het kan.
 • Je bent creatief in het bedenken van nieuwe opportuniteiten.
 • Je bent een ondernemend persoon en denkt steeds resultaatsgericht en consumer-first.
 • Je bent daadkrachtig en vastberaden om je doelstellingen te bereiken
 • Je communiceert vlot en hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.
 • Sterke analytische competenties

What we offer

Je werkt samen met een dynamisch team en komt terecht in een duurzame en innovatieve werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kan rekenen op een verantwoordelijke en afwisselende job met ruimte voor initiatief en reële groeimogelijkheden.

Vacancy description

Je vertaalt de verkoopstrategie en targets op vlak van volume en omzetten. In dit kader zorg je voor de opmaak van de accountplannen per channel en bepaal je eveneens een doeltreffende langetermijnstrategie.

 • Je zorgt voor de realisatie van de accountplannen zodanig dat de omzet- en margedoelstellingen worden behaald. Hierbij:

- volg je nauwlettend de marktontwikkelingen op,

- heb je voeling met de eindklant,

- breng je behoeften van de klant in kaart, zoek je naar een win-win en geef je de aanzet tot activiteiten op maat van bepaalde klanten,

- neem je actief deel aan onderhandelingen,

- volg je op of de overeenkomsten en verplichtingen correct en tijdig worden nagekomen.

 • Je bent dé commerciële gesprekspartner en hebt frequent contact met je directe en indirecte klanten. Hierbij leg je een sterke focus op de opbouw en het onderhoud van een duurzame, langetermijnrelatie met de klant.
 • Je motiveert en inspireert de klanten. Je bezoekt je klanten op regelmatige basis. Je gaat langs en verschaft hen de nodige product- en gebruiksinformatie.
 • Je ogen en oren zijn constant gericht op de markt. Je bouwt een breed netwerk en veel contacten uit in de handelsmarkt. Je gaat actief op zoek naar informatie over de concurrentie, bedrijven en consumenten. Door jouw intensieve kennis van de markt breng je pro-actief mogelijke kansen of eventuele bedreigingen snel en vroegtijdig in kaart.
 • Je voert effectieve en efficiënte acties en introducties van nieuwe producten.
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

De cultuur binnen Velder laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsens.

Apply now

Related Vacancies

1  / 
JOB-ID: 54123 | Account Manager, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.