QC Laborant 3 ploegen

Voor onze Food & Beverages productie plant FrieslandCampina België NV te Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde laborant in een 3-ploegensysteem. Als QC laborant in 3-ploegen sta je in voor de fysico-chemische controle van half-fabricaten en eindproducten. In deze rol rapporteer je aan de QC Coördinator.

QC Laborant 3 ploegen

What we ask

Jouw vaardigheden

  • Bij voorkeur volgde je een hogere opleiding (bachelor Biotechnologie, Agro-industrie of Voedings- en Dieetkunde) of bezit je ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
  • Je bent een uiterst gedreven persoon die van aanpakken weet en zich flexibel kan aanpassen.
  • Je bent klantgericht, kan snel en doordacht handelen. Je neemt verantwoordelijkheid in jouw job en bent steeds op zoek naar optimalisatie.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je bent nauwgezet, alert en positief ingesteld.
  • Je bent PC-vaardig. Goede Excelkennis is een pluspunt.

What we offer

We bieden jou een uitdagende job met mooie verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur, dus best of both worlds. Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Vacancy description

Jouw taken

  • Je biedt ondersteuning aan productieafdelingen door middel van fysico- chemische analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Hierbij volg je de voorgeschreven procedures.
  • Je volgt de bereidingen op de voet en stuurt bij indien nodig, je doet een eindcontrole op het afgevuld product en staat in voor staalnames voor monitoring en je meldt afwijkingen.
  • Je onderhoudt het labo en het labomateriaal teneinde de hygiëne te respecteren.
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer.We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 51715 | QC Laborant 3 ploegen, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.