Allround Monteur 5-ploegendienst

Heb je passie voor techniek en de drive om jezelf en de staat van ons machinepark continu te verbeteren? Reageer dan nu op deze vacature!

FrieslandCampina is een internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. We zijn, binnen Gerkesklooster, op zoek naar een service gerichte Allround Storingsmonteur waarbij je werkzaamheden bestaan uit: geplande werkzaamheden preventief & correctief, revisiewerkzaamheden en het oplossen van storingen. 

Allround Monteur 5-ploegendienst

What we ask

 • Een afgeronde MBO- opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Elektro, Werktuigbouwkunde of Mechatronica en/of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
 • Je schakelt snel tussen werkzaamheden;
 • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna.


Sluiten niet alle bovenstaande punten aan bij jou? Geen enkel probleem! Wij gaan graag in gesprek met jou en kijken naar de mogelijkheden. Met jouw technische kennis help je de plants optimaal te presteren en worden storingen en stilstandstijden geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat.

What we offer

 • Deze functie in ingeschaald in Zuivel CAO 7 (€ 3161,87 tot € 3887,15 o.b.v. 36uur excl. ploegentoeslag), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Een voltijd dienstverband in vijfploegendienst (gemiddeld 33,6 uur per week);
 • Ploegentoeslag van 28,7% (conform Zuivel CAO) bovenop je salaris;
 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8%, marktconform pensioen en 4% eindejaarsuitkering;
 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;
 • FrieslandCampina heeft een ‘fietsplan’. 

Vacancy description

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden als monteur Storingsdienst, zijn het oplossen van storingen en het uitvoeren van bijbehorende storingsanalyses en daarnaast het uitvoeren van correctief onderhoud. Hieronder wordt onder andere verstaan:

 • Het lokaliseren en analyseren van de aangedragen storingen/afwijkingen aan productiemiddelen en de grondoorzaak hiervan, zo nodig inschakelen van expertise en ondersteuning (eigen team, binnen het bedrijf of externe partijen), in lijn met de interne richtlijnen, procedures en werkinstructies zodat de probleemstelling helder is;
 • Analyseren van de mogelijke impact van de aangedragen storing/afwijking, in overleg met de productieafdeling zodat de juiste prioritering aan de storing/afwijking wordt gegeven;
 • Uitvoeren van correctief storing gerelateerd onderhoud, begeleiden en ondersteunen van collega’s en externen die hierbij zijn betrokken, in lijn met procedures en werkmethodes, zodat benodigd onderhoud met minimale verstoring van het productieproces wordt uitgevoerd.

Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storingswerkzaamheden neem jij als Storingsmonteur voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out), voedselveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking in ons onderhoudsbeheersysteem.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

FrieslandCampina Gerkesklooster is een specialiteitenfabriek waar diverse producten worden geproduceerd, zo produceren wij jaarlijks ongeveer 90 kiloton kaas per jaar. Daarnaast produceren wij room, wei en innovatieve producten zoals ons plantaardige label Valess. In Gerkesklooster werken wij op een veilige manier en streven wij kwaliteit na. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij nog heel lang waarde zullen creëren voor onze klanten én medewerkers. Gerkesklooster is innovatief en blijft zich vernieuwen. Op deze locatie staat een mooie mix van oudere machines/installaties en nieuwe machines/installaties zoals ook zelfrijdende heftrucks. 

Het Technische team van Gerkesklooster is een hecht en sociaal team, samen(werken) staat voorop en collegialiteit staat hoog in het vaandel. 

Je bent vast nieuwsgierig geworden waar jij wellicht komt te werken, daar vertellen wij je graag meer over! Op onze productielocatie heerst een gemoedelijke sfeer, iedereen kent elkaar en er vinden regelmatig activiteiten plaats. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen! 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 51374 | Allround Monteur 5-ploegendienst, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.