Intern eCommerce

Bij de business group Consumer Dairy in Amersfoort zoeken we voor het eCommerce team een energieke en initiatiefrijke eCommerce Stagiair voor de periode september 2023 t/m januari 2024.

 

De markt van online supermarkten is in Nederland enorm hard gegroeid en er zijn nog altijd velen kansen onbenut. Om het maximale uit deze groei te halen, zijn wij op zoek naar een eCommerce stagiair die met het team werkt aan de verdere kanaalontwikkeling.

Intern eCommerce

What we ask

Wil jij gedurende 5 maanden in de wereld van eCommerce werken binnen een grote FMCG speler? Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, zich als een volwaardig teamlid inzet, een pro-actieve houding heeft en snel kan leren.

 

Aanvullend,

  • Ben je student in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Business Analytics, Digital Business, Creative Technology, Business & Innovation die een carrière ambieert in een dynamische FMCG omgeving;
  • Ben je analytisch en nieuwsgierig;
  • Heb je ambitie om je in eCommerce of Digital te ontwikkelen;
  • Ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om je te bewegen in een matrix organisatie;
  • Weet je een project van begin tot eind af te maken.
  • Beheersing van de Nederlandse taal is essentieel. Comfortabel met de Engelse taal is een pré.

 

Een achtergrond in eCommerce of digital is een pré.

What we offer

eCommerce bij FrieslandCampina is een veelzijdig vakgebied, waarbij je nauw contact hebt met zowel Sales, Marketing als Shopper Marketing teams maar ook met Logistiek, Supply en Business Insights. Je bent betrokken bij alle categorieën waar FrieslandCampina in opereert (Zuivel, Kaas, Boter, Vleesvervangers) en hebt te maken met alle merken die in Nederland worden verkocht zoals Optimel, Chocomel en Valess. Zo leer je in 1 klap een groot gedeelte van de organisatie kennen.

 

Ervaring opdoen binnen eCommerce biedt ook een mooi toekomstperspectief want eCommerce wordt alleen maar groter en belangrijker. Deze stage biedt een all-round uitdaging waarbij je projectmanagement vaardigheden en stakeholder management zal combineren met commercieel inzicht en specialistische eCommerce kennis.

 

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als stagiair in het eCommerce team zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van content van onze producten op online supermarkten zoals AH.nl en Jumbo.com, en werken aan nieuwe route to markets als Amazon. Je zal je verdiepen in de wereld van data analyse om tot interessante inzichten te komen waarmee we onze online sales kunnen optimaliseren.

 

Geen dag is hetzelfde binnen eCommerce en dat maakt deze stage veelzijdig met een snelle learning curve!

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Het jonge en hechte eCommerce team kenmerkt zich door enthousiasme en ondernemerschap. De sfeer is informeel en er is ruimte om te pionieren. Binnen het grotere FrieslandCampina vervult het team een echte specialistenrol, waardoor ze in staat zijn om redelijk autonoom te opereren. Desondanks zijn de verantwoordelijkheden groot en uitdagend, want eCommerce is een van de belangrijke groeipijlers voor de Nederlandse markt.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 51346 | Intern eCommerce, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.