Sales Stagiair(e) Out of Home

Ben jij op zoek naar een stage waar je commerciële ervaring kunt opdoen binnen een van de grootste Nederlandse FMCG bedrijven? Voor de sales afdeling binnen Out of Home zoeken we per eind augustus / begin september 2023 een ambitieuze sales stagiair(e). Het gaat om een meewerkstage (4 of 5 dagen) gedurende een periode van 5 à 6 maanden. Het is mogelijk om dit te combineren met een afstudeeropdracht (1 dag per week).

Sales Stagiair(e) Out of Home

What we ask

Ben jij een resultaatgerichte, communicatieve en analytische 3-4e jaars HBO- of WO student die van aanpakken weet? Pak dan deze kans om een schat aan waardevolle werkervaring op te doen in de dynamische en internationale werkomgeving van FrieslandCampina.

 

Functie-eisen in aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden:
Heb je interesse in de FMCG branche en sales;
Ben je een ondernemende, proactieve persoonlijkheid en ben je in staat zelfstandig projecten te leiden van begin tot eind;
Ben je analytisch, goed met cijfers en heb je ervaring met Excel; 
Ben je resultaatgericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Ben je flexibel, durf je initiatief te nemen, en heb je zin om in korte tijd heel veel te leren;

What we offer

FrieslandCampina biedt jou een interessante en leerzame stage waar je de ruimte krijgt jouw vakgebied te ontdekken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Tijdens je stage ben je de ondersteunende factor aan (National) Accountmanagers bij het uitvoeren van de meest voorkomende commerciële en administratieve activiteiten. Je krijgt een kijkje in de keuken van de Out of Home markt (Wholesale, Convenience, Horeca en Catering). Verder zul je je bezig houden met de volgende taken:

  • Data analyses maken van bijvoorbeeld volumes en op basis van deze inzichten kijken waar commerciële kansen liggen
  • Onderhoud van diverse dashboards (voor interne rapportages)
  • Ondersteuning bij klantafspraken (voorbereiding, analyses, presentaties)
  • Project management ondersteuning

Met deze stage krijg je bij ons de mogelijkheid om alle facetten van het sales/account management vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen de FMCG. Je draait volledig mee met het Out of Home sales team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken. Daarnaast zullen we ook gezamenlijk projecten bepalen die aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen, zodat je het maximale uit je tijd bij FrieslandCampina kunt halen. Je zult veel samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen zoals bijvoorbeeld Brand Marketing, Trade Marketing, Logistiek, Finance, e-Com en Digital/Media. Zo leer je ons bedrijf goed kennen.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Bij FrieslandCampina delen we met meer dan 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen te ondersteunen in hun leven met goede voeding. Met een portfolio van meer dan 30 merken bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort (deze stage zal dan ook een hybride vorm van werk zijn, zowel in Amersfoort als vanuit huis).

Apply now
1  / 
JOB-ID: 50194 | Sales Stagiair(e) Out of Home, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 100MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.