Continuous Improvement Specialist L&D

Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen? Vind jij het leuk om operators en leidinggevenden te ondersteunen in het 'werkplek opleiden'? Heb jij een oog voor vebeteringen en krijg jij energie om dit aan te pakken? Solliciteer dan als Continuous Improvement Specialist Learning & Development bij Frieslandcampina Gerkesklooster!

Continuous Improvement Specialist L&D

What we ask

Een motiverende en resultaatgerichte doener die graag samenwerkt met verschillende lagen in de organisatie.
•    Proactief: stapt uit zichzelf naar een operator in de fabriek én een manager op kantoor;
•    Pragmatisch: vertaalt gemakkelijk aanpassingen in de werkzaamheden door naar een aanpassing in het opleidingsprogramma; 
•    Gestructureerd: weet overzicht in het opleidingsprogramma te houden en kan dit gestructureerd presenteren;
•    Brede blik: hebt oog voor gedrag, proces én techniek;
•    Plannen en organiseren: ervaring met verbetermethodiek WCOM is een pré;
•    Minimaal MBO+  werk- en denkniveau: wij helpen je met je doorontwikkeling;
•    Minimaal 3 jaar werkervaring in een productieomgeving.
 

What we offer

•    Uitdagende rol in een dynamische omgeving en een moderne fabriek;
•    Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
•    Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina;
•    Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven, betrokken en professionele collega’s;
•    We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.
 

Vacancy description

In Gerkesklooster produceren, verpakken en vervoeren we kaas, wei en Valess. Dit alles kent ook op het gebied van kennis en vaardigheden strenge eisen. Als CI Specialist L&D borg jij samen met leidinggevenden en medewerkers dat deze kennis en vaardigheden goed en aantoonbaar aanwezig zijn. Je werkt aan het verhogen van het vakmanschap in Gerkesklooster door met operators en leidinggevenden in gesprek te gaan en te zorgen voor een goede  coördinatie van werken-leren-trajecten. Ten slotte zorg je voor het meten en rapporteren van de effecten van de bovengenoemde initiatieven.
Daarnaaast maak je deel uit van het WCOM (World Class Operations Management) team. WCOM is een verbeterproramma met een vaste opbouw en methodiek, maar met alle ruimte om verbetervoorstellen van verschillende aard door te voeren. Denk hierbij aan gedrag, proces en techniek. Als teamlid hiervan draag ook jij je bijdrage aan het verbeteren van onder andere de veiligheid, kwaliteit, productie en samenwerking.
Wat ga je doen:
•    Je begeleidt medewerkers, praktijkbegeleiders en assessoren bij het vormgeven van leertrajecten op de werkvloer en borgt dit ook in het Learning Management Systeem met als doel de prestatie van de locatie te verbeteren;
•    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de coördinatie van onboarding en werkplekopleidingen; 
•    Fungeren als veranderingsagent rekening houdend met diversiteitslevels binnen het team zoals bijvoorbeeld die van operators, leidinggevenden en andere stakeholders.
•    Je bent onderdeel van het continu verbeterprogramma WCOM en bent of wordt inzetbaar binnen de verschillende werkstromen.  Thema’s zijn bijvoorbeeld proces confirmaties, problem solving, performance control system (overleg structuur);
•    Uitvoeren van WCOM verbeterinitiatieven, het definiëren en communiceren van de reden voor verandering, en het definiëren en meten van project KPI’s.
 

Als CI Specialist L&D ben je onderdeel van het WCOM team Gerkesklooster. Je rapporteert aan de Continuous Improvement Manager. Je bent vast nieuwsgierig geworden waar jij wellicht komt te werken, daar vertellen wij je graag meer over! Wij vinden het belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van onze fabriek en de werkzaamheden in de rol van CI Specialist L&D. Daarbij zijn ook onze collega’s geïnteresseerd in jou als kandidaat voor deze functie. Wij nodigen je uit om te reageren met jouw motivatie en cv en hopen je snel te mogen ontvangen in Gerkesklooster!

Apply now

Contact

Dennis van Straaten

1  / 
JOB-ID: 49210 | Continuous Improvement Specialist L&D, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.