QC Manager

Voor onze productie site FrieslandCampina te Aalter zijn we op zoek naar een QC Manager. FrieslandCampina Aalter maakt onderdeel van de Business Group Consumer Dairy en produceert en verpakt producten zoals Cécémel, Campina, Nutroma, Fristi en Joyvalle.

QC Manager

What we ask

  • Idealiter zijn we op zoek naar iemand met een 3 à 5-tal jaar ervaring in een gelijkaardige rol met een minimaal een eerste leidinggevende ervaring achter de rug.
  • Je bent een uiterst gedreven persoon die affiniteit heeft opgebouwd met een processing omgeving, automatisatie en/of voedingsindustrie.
  • Je bent iemand die initiatief neemt en voor wie continu verbeteren een must is.

What we offer

We bieden jou een uitdagende job met mooie verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur, dus best of both worlds. Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Vacancy description

In de rol van QC Manager ben je verantwoordelijk voor het QC/labo team en de reworkactiviteiten. Je coördineert dan ook de werking van het labo die instaat voor ontvangst en verwerking van de stalen. Hierbij coördineer je de labo analyses (chemisch, fysisch, bacteriologisch) die door de laboranten worden uitgevoerd. Je controleert de resultaten van deze analyses en rapporteert resultaten naar de afdelingsmanagers. Indien nodig geef je opdracht tot extra staalname. Op basis van de resultaten beslis je over het al dan niet vrijgeven van producten. Bij het vaststellen van non-conformiteiten, zowel op vlak van producten als handelingen, rapporteer je deze aan de QA afdeling. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen, aanpassen en verspreiden van de ISO-procedures binnen het controlelabo. Verder sta je ook in voor het opvolgen van klachtenbehandeling en het aanpassen van bestaande analysemethoden en/of het uitwerken van nieuwe. Tijdens audits speelt de QC manager ook een belangrijke rol, oa bij traceringen. Je rapporteert in deze functie aan de Kwaliteitsmanager Aalter.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer. We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 48844 | QC Manager, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.