Meewerkstagiair Specificatie Team Professional

Ben jij een enthousiaste MBO/HBO student en volg je een food gerelateerde opleiding? Heb je affiniteit met kwaliteitsborging (QA) en ben je digitaal ingesteld? Dan zoeken wij jou voor onze stage vacature! Tijdens deze stage is er ruimte om ervaring op te doen met ERP systemen, grondstof specificaties en leverancier contacten.

Meewerkstagiair Specificatie Team Professional

What we ask

  • Je volgt een food gerelateerde opleiding op MBO-4 of HBO niveau

  • Je bent goed in werken in een team

  • Je hebt goede communicatie vaardigheden

  • Je beheerst de Engelse taal redelijk tot goed

  • Je hebt goede digitale skills

What we offer

We bieden een interessante en uitdagende stage positie, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in jouw werkveld. Je kunt rekenen op professionele supervisie en een passende stage vergoeding.

Vacancy description

Tijdens deze stage in het specificatie team van FrieslandCampina professional werk je mee aan een cruciaal project wat gericht is op grondstoffen. Je krijgt de kans om te leren omgaan met het ERP systeem SAP PLM en om ervaring op te doen in het zakelijk communiceren met grondstofleveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het opvragen van informatie bij onze leveranciers
  • Deze informatie op de correcte manier verwerken in ons ERP systeem
  • Het in goede banen leiden van de keuringsstroom van grondstof specificaties
  • Het beheren van grondstof documenten in een digitale omgeving
  • Het ondersteunen van je collega’s in met hun dagelijkse werkzaamheden.
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Tijdens het werken in het specificatie team van FrieslandCampina Professional wordt er veel samengewerkt met andere afdelingen, onder andere R&D en QA. Binnen ons team is er grote bereidheid om elkaar te helpen. We zijn een open team, waar alle vragen worden gewaardeerd. Onze standplaats is Wageningen, maar er is veel gelegenheid om thuis te werken en digitaal te communiceren. Als je vragen hebt over deze stage, neem dan alsjeblieft contact op met Fleur Crielaard, fleur.crielaard@frieslandcampina.com.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 48560 | Meewerkstagiair Specificatie Team Professional, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.